jestem w to ile godzin w nocy śpi Oliwka, może ona wstaje jak Wy śpicie ;-) i rano odsypiaObudziła się o 10.30
reklama
Lenulka, Oli wczoraj poszła akurat dość późno spać, bo coś po 22.
A normalnie śpi w nocy ok 12 godzin, z jedną lub dwoma pobudkami na cyca (nie wiem o której) i jedną pobudką na butlę ok 7-8, ale w czasie żadnej z tych pobudek się nie rozbudza. W dzień różnie - albo w ogóle bez drzemki, albo drzemka ok. 2 godzinna.
A normalnie śpi w nocy ok 12 godzin, z jedną lub dwoma pobudkami na cyca (nie wiem o której) i jedną pobudką na butlę ok 7-8, ale w czasie żadnej z tych pobudek się nie rozbudza. W dzień różnie - albo w ogóle bez drzemki, albo drzemka ok. 2 godzinna.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Moze.Straszny spioszek.jestem w to ile godzin w nocy śpi Oliwka, może ona wstaje jak Wy śpicie ;-) i rano odsypia
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a u nas od dwoch dni kichaze spaniem co chwile placze a wczoraj spal u dziadkow bo my bylismy na weselu no i wracamy do nich spac o 3 w tu szymonek siedzi z babcia i oglada ryby w tv bo sie obudzil i nie chcial spac a babcia nie chciala do nas dzwonic. wiec pierwsze nocne ogladanie tv ma za soba.
za to nie wiem czemu od rana ma znow chrype wiec omija nas otwarcie domku letniskowego bo pada deszcze i nie chce aby bylo jeszcze gorzej.
za to nie wiem czemu od rana ma znow chrype wiec omija nas otwarcie domku letniskowego bo pada deszcze i nie chce aby bylo jeszcze gorzej.
reklama
Podziel się: