reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ale z tego mojego Hubka sie spioch zrobił, że szok. Wczoraj o 19 zjadł kolację i o 19.40 juz spał, w nocy obudził sie tylko raz przed 4 i to na herbatkę i spał jak suseł do 8.40 (zwykle budzi sie 5-6 na jedzonko i spi dalej) a dzis to ponad 13 godzin bez jedzonka wytrzymał - super:-) moze mu sie w koncu odmieni i bedzie spał juz normalnie bez nocnego podjadania
a potem w dzien drzemka ok 2 godzin jeszcze
a potem w dzien drzemka ok 2 godzin jeszcze
Ol ostatecznie dziś wstała o 11, obudzona przeze mnie, bo już musiałam z domu wyjść. Spać oczywiście w ciągu dnia nie poszła.
W ogóle w ostatnim tygodniu spała w ciągu dnia 2 razy, a więc chyba powoli wyrasta z drzemek w ciągu dnia, niestety.
W ogóle w ostatnim tygodniu spała w ciągu dnia 2 razy, a więc chyba powoli wyrasta z drzemek w ciągu dnia, niestety.
Antek podobnie...... chodzi spać 21-22, wstaje 7-8, a w dzień śpi 3-4 h ;-)
to Emilka też się tak przestawiła choć wczoraj zasneła po 20:00 i wstała o 8:00 (z pobudką 5 minutowa )ale z reguły to teraz zasypia 21-22 i wstaje o 7:00-8:00 dużo zależy od tego o której miała drzemkę bo jeśli zaśnie mi o 10:00 w dzień i śpi do 13:00 to już po 19:00 jest senna a jeśli zrobi sobie drzemkę o 13:00 i śpi do 16:00 to wtedy już zasypia koło 22:00 a najczęsciej jak wracamy od T to zasypia w aucie i wtedy to już zupełnie jej się wszystko przestawia i idzie spać bardzo późno
a duże znaczenie teraz też ma to że nie dostaje smoka do snu i jakby gorzej jej się zasypiało
reklama
Podziel się: