reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Gosiu, może to zły sen :confused:

Oli ani przedwczoraj ani wczoraj nie poszła spać w ciągu dnia. Zasypia mi za to wieczorem odrazu i to już po 20, no i śpi długo, budzi się między 9 a 10 dopiero.
To mi się podoba, ale w dzień brakuje tej wolnej chwili dla siebie. Wczoraj Paulina wzięła Oliwkę na plac zabaw, to mogłam zrobić porządek w szafie, ale dziś idzie do pracy to nie weźmie.

reklama
Kasiad nie wiem ale tak mi jeszcze nie płakała i na dodatek się prężyła że nie chce u mnie być :no:nie chce na ziemi stać:no: nie chce w łóżeczku być:no: ani leżeć w naszym i nie wiedziałam co z nią zrobić :zawstydzona/y:

Może być taka reakcja na zły sen, choć mogło też ją coś boleć.
Oli też raz tak samo się zachowywała, okazało się, że bolało ją dziąsło przy przebijaniu górnej czwórki. Ryczała chyba z godzinę, prężyła się, ani na rękach, ani na podłodze, straszna histeria. Dopiero jak jej przeszło to przejrzałam buźkę i znalazłam winowajcę. To był jak narazie jedyny ząb tak boleśnie wybijający się.

Kasiad nie wiem ale tak mi jeszcze nie płakała i na dodatek się prężyła że nie chce u mnie być :no:nie chce na ziemi stać:no: nie chce w łóżeczku być:no: ani leżeć w naszym i nie wiedziałam co z nią zrobić :zawstydzona/y:
U nas też nie raz tak było,prężył sie i nic nie pasiło.Najczęściej to brzuszek ,zrobiłam masażyk ,podkurczałam nóżki,poszły bączki i spał do rana.:confused:

Oli trzeci dzień nie poszła spać w dzień. Przy tym nie jest ani śpiąca, ani marudna.
Może ona już nie potrzebuje snu w dzień :confused:
Oczywiście próbowałam ją uśpić, ale bezskutecznie, wygłupiała się, pełna werwy, cały czas się śmiała, nie miała szansy usnąć :no:

reklama
gosia PODEJRZWAM ZE TO BRZUSZEK BO U NAS PARE DNI TEMU BYLO TAK Samo....i pomogl paracetamol plus sab simplex...

KASIAD moja mala bateryjka DURACEL tez 3 dni znow nie spala w dzien, zasypiala wieczorem pozno, ale dzis juz ja sieklo o 20.30 jak dla nas to bardzo wczesnie...

Do góry