reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Maja też śpi bez kołdry. Momentalnie nerwowo ją skopuje. Ostatnio udaje mi się ją czasami nakryć lekkim rożkiem, który teraz słuzy nam jako mała letnia kołderka.

U nas to samo. Od razu Milena sie wybudza i robi sie zla. A noce jeszcze sa chlodne i nogi marzna.

W gruncie rzeczy to się nie dziwię, że Majcik się rozkopuje, bo ci idioci jeszcze maja okres grzewczy. Kaloryfery pozakręcane, okna uchylone a i tak temp w tej chwili 25 stopni. Niestety ja za ten "luksus" muszę płacić. Już wam kiedyś pisałam o tym moim gorącym mieszkaniu.

W gruncie rzeczy to się nie dziwię, że Majcik się rozkopuje, bo ci idioci jeszcze maja okres grzewczy. Kaloryfery pozakręcane, okna uchylone a i tak temp w tej chwili 25 stopni. Niestety ja za ten "luksus" muszę płacić. Już wam kiedyś pisałam o tym moim gorącym mieszkaniu.

Pamietam jak pisalas o tym ''luksusie''. Nie zazdroszcze latem. No i rzeczywiscie nie dziwie sie ze Majka sie rozkopuje.Sama tez pewnie bym sie rozkopywala

u mnie tez problem z rozkopywaniem sie w nocy. dlatego zwykle wkladam ja w spiworek choc w nim jest chyba za cieplo, z drugiej strony jak lezy bez koca to MUSI JEJ BYC ZA ZIMNO bo u nas w nocy tylko 17-18 stopni i raz bczy 2 skonczyla sie taka nocka katarem:baffled: wiec i tak zle i tak niedobrze...

U mnie po wczorajszym ciueplym dniu temperatura w mieszkaniu 24 a to przez to ze mam okna na cala sciane w stolowym a slonce daje mi od rana do wieczora i mam przechlapane bo latem jak chcialabym wyjsc na balkon to najlepiej od 19 bo w dzien nie da sie tam wyrobic:baffled:

reklama
Filip po ciezkim wieczornym zasypianiu przespał pięknie całą noc...

Za to maz coś marudził, że nie może spać i ciągle mnie budził...:-D:-D

Do góry