reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Maja też śpi bez kołdry. Momentalnie nerwowo ją skopuje. Ostatnio udaje mi się ją czasami nakryć lekkim rożkiem, który teraz słuzy nam jako mała letnia kołderka.
U nas to samo. Od razu Milena sie wybudza i robi sie zla. A noce jeszcze sa chlodne i nogi marzna.
W gruncie rzeczy to się nie dziwię, że Majcik się rozkopuje, bo ci idioci jeszcze maja okres grzewczy. Kaloryfery pozakręcane, okna uchylone a i tak temp w tej chwili 25 stopni. Niestety ja za ten "luksus" muszę płacić. Już wam kiedyś pisałam o tym moim gorącym mieszkaniu.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
W gruncie rzeczy to się nie dziwię, że Majcik się rozkopuje, bo ci idioci jeszcze maja okres grzewczy. Kaloryfery pozakręcane, okna uchylone a i tak temp w tej chwili 25 stopni. Niestety ja za ten "luksus" muszę płacić. Już wam kiedyś pisałam o tym moim gorącym mieszkaniu.
Pamietam jak pisalas o tym ''luksusie''. Nie zazdroszcze latem. No i rzeczywiscie nie dziwie sie ze Majka sie rozkopuje.Sama tez pewnie bym sie rozkopywala
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
u mnie tez problem z rozkopywaniem sie w nocy. dlatego zwykle wkladam ja w spiworek choc w nim jest chyba za cieplo, z drugiej strony jak lezy bez koca to MUSI JEJ BYC ZA ZIMNO bo u nas w nocy tylko 17-18 stopni i raz bczy 2 skonczyla sie taka nocka katarem wiec i tak zle i tak niedobrze...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U mnie po wczorajszym ciueplym dniu temperatura w mieszkaniu 24 a to przez to ze mam okna na cala sciane w stolowym a slonce daje mi od rana do wieczora i mam przechlapane bo latem jak chcialabym wyjsc na balkon to najlepiej od 19 bo w dzien nie da sie tam wyrobic
reklama
Podziel się: