reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Wiki tak się dziś zlatała na dworzu, że o 16.30 drugą drzemkę zaczęła, spała dwie godziny, przynajmniej bez ogona poszłam zrobić rtg zęba, bo jutro mam kolejną przygodę z d...:szok::crazy::zawstydzona/y:
Też późno pójdzie spać dzisiaj, pewnie chciała you can dance na świeżo obejrzeć, stąd ta drzemka:-D

a ja tak czekalam do 19 a Jenni jeszcze wojuje dalam jej przedtem nurofen i jest nowo narodzona :tak:

A dzis Filip popłakuje...zasnał o 21, i juz sie obudził z płaczem i kręci sie nie wiem co jest grane... :baffled::baffled:

Ale sie Jenni cos poprzestawialo jeszcze niespi a 5 razy juz ja ubieralam bo ma manie rozbierania:baffled::-D

Oli śpi od godziny. Ale nie mogę jej przykryć, bo odrazu się budzi.
W nocy jak razem śpimy, też się często rozkopuje, ale można ją przykryć, ale dopóki nie położę się do łóżka obok niej, to kołdra ją parzy. W dodatku przy zasypianiu musi być otwarte okno, inaczej ma problemy z zaśnięciem.

Goraca z Oliwki dziewczynka;-).Konrad wciaz daje mi sie klasc w spoworku.Zaczal jednak rozpracowywac jego rozpinanie.Mam przynajmniej pewnosc,ze sie nie odkrywa;-).

Oli śpi od godziny. Ale nie mogę jej przykryć, bo odrazu się budzi.
W nocy jak razem śpimy, też się często rozkopuje, ale można ją przykryć, ale dopóki nie położę się do łóżka obok niej, to kołdra ją parzy. W dodatku przy zasypianiu musi być otwarte okno, inaczej ma problemy z zaśnięciem.
Maja też śpi bez kołdry. Momentalnie nerwowo ją skopuje. Ostatnio udaje mi się ją czasami nakryć lekkim rożkiem, który teraz słuzy nam jako mała letnia kołderka.

reklama
Lenka wogóle śpi odkryta nie ma szansy nawet kocykiem ja nakryć od razu nogi zaczynają chodzić :baffled::baffled: dzisiaj była kolejna dobra nocka, teraz zasnęła o 22, mam nadzieję że do rana :tak:

Do góry