reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

terror lozkowy trwa. co noc od dwoch tygodni ok 00-03 nad ranem makrela laduje u nas w lozku. jak nie to taka afera ze az wlosy deba staja. jakies pomysly co z tym zrobic?

nie wysypiam sie z nia:-(

nie wiem skad to sie wzielo bo od 7 miesiac spi sama w swoim pokoju:baffled:
nie mam pomysłu, bo u nas to samo:baffled:, z tym że Wiki nie robi strasznego rabanu, ale jak ją odkładam do jej łózeczka to po prostu zaraz się budzi i dla swojej wygody i świetego spokoju biorę ją do nas:zawstydzona/y:

reklama
dziewczyny a może to jakiś kryzys :baffled:, bo Lenka też ostatnio wcześniej niż zwykle (przeważnie była to 5-6) ok. 3 już wymaga aby spać z nami. Czasami uda mi się to przeczekać i zaśnie u siebie ale czasami niestety śpimy razem. Też się nie wysypiam bo wierci się strasznie :-p

a u nas po tym jak wyszły dwójki spokój ;-)(odpukać)

Emilka już śpi bo cisza w pokoju obok :tak:;-)mam nadzieje że do 7:00 pośpi :tak:

szymek poszedl spac o 19 i zasnal po 5 minutach juz plakal jak wsciekly nawet kolacji nie zjadl tylko trzymal sie braki na ole i plakal i pokazywal ze do gory aaa aaa

ciedkawe czym to grozi pewnie rannym wstaniem:baffled:

KAROLINA WSPOLNICZKO!!!;-):-p u nas przedwczorajsza noc ok, tylko 4 pobudki, a wczoraj..............pobudki co godzine a ze Laila spala prawie 12 godzin wiec mozna policzyc ile...

U nas ostatnio tez tak jest. Dzis w nocy to myslalam, ze sie rozbecze. W ciagu dnia nie mam sily do niczego.:dry::dry::dry:

U nas dzis sukces. dwie pobudki do 24 na przytulanie i do 6.30 u siebie. dopiero pozniej wzielam ja do nas, zjadla 120 mleka (to juz wogole wyczyn!!) i do 9.15 spanko. chyba wiedziala ze rodzice popili musza odespac;-)

a normalnie to u nas wyglada tak ze Martyna ma jedna drzemke dziennie od 10 do 12 a potem niccccc i zawsze 20 sama zasypia. a potem to juz roznie, raz sie budzi innym razem ladnie spi a pobudka na stale tak gdzies przed 8:tak:

U nas ostatnio tez tak jest. Dzis w nocy to myslalam, ze sie rozbecze. W ciagu dnia nie mam sily do niczego.:dry::dry::dry:

a ile godzin w sumie spisz KAROLINA? tzn o ktorej idziesz spac i o ktorej wstajesz (BO JAKBY TE PRZERWY POLICZYC TO BY BYLO NA MINUS;-))
bo ja ostatnio nieraz ide spac o tej samej godz co Laila i wstaje tez o tej samej wiec troche tych poprzerywanych godzin snu sie nazbiera wwiec w dzien funkcjonuje zcalkiem dobrze.........
mnie zaczyna martwic ze ostatnio <laila znow chce wiecej cycusia w dzien..a jadla juz tylko raz dziennie...zeby? oby...

reklama
a ile godzin w sumie spisz KAROLINA? tzn o ktorej idziesz spac i o ktorej wstajesz (BO JAKBY TE PRZERWY POLICZYC TO BY BYLO NA MINUS;-))
bo ja ostatnio nieraz ide spac o tej samej godz co Laila i wstaje tez o tej samej wiec troche tych poprzerywanych godzin snu sie nazbiera wwiec w dzien funkcjonuje zcalkiem dobrze.........
mnie zaczyna martwic ze ostatnio <laila znow chce wiecej cycusia w dzien..a jadla juz tylko raz dziennie...zeby? oby...

Ja ide spac ok.22 a wstaje ok. 7 rano. Ale np. dzis w nocy Milena od okolo polnocy zaczela sie regularnie wybudzac, wiercic, plakac, stawac na glowie . A do tego ciagle chciala cyca. NA dobre zasnela okolo 5 rano i w miare spokojnie spala do 8.
No i podobnie jak u Ciebie - Milena w ciagu dnia bardzo czesto chce cyca. Staram sie jej go nie dawac - ale ona i tak w nocy sobie odbija. Poza tym u nas na pewno wychodza zeby, tylko nie wiem czy one sa tego wszystkiego przyczyna.

Do góry