reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Wiki śpi całkiem dobrze, tylko niestety też mną manipuluje. Budzi się w środku nocy, nawet nie na mleczko, tylko żeby pospać z nami w łóżku. Śpi i wierci się, rozpycha tak, że my ledwo na skrawku śpimy:-DPrzestała budzić się o nieludzkich porach(5-6) i to mnie cieszy, bo do 7.30 to moża się wyspać:tak:

chyba znow pisze pod twoim testem to samo, czyli : "u nas identycznie"

dosyc mam juz tego wspolnego spania, ale jak pomysle ze zaraz wyrosnie i juz nie bedzie chciala tak sie przytulac to sama nie wiem co lepsze.

reklama
Oli dziś niestety też nie śpi. Też sobie zrobiła późno drzemkę, bo o 18tej dopiero, ale nie drugą, tylko pierwszą, bo w dzień śpi tylko raz. Ale wcześniej za żadne skarby nie chciała zasnąć. Ale zaraz ją położę, trochę na siłę, bo już tak ładnie zasypiała o 22 i szkoda mi to popsuć.

no i dlatego moja już nie ma drzemki nr 2:tak:
Chodzi dzięki temu spać jak pam bóg przykazał - od kilku dni ledwie wytrzymuje do 20:-)
Majeczka też już od dłuższego czasu spała raz i o 20 smacznie chrapała. ale dzisiaj po prostu usnęła. Może to pogoda. Mam nadzieje, ze ją nic nie bierze, bo ja mam ciągle gorączkę. Żebym tylko nie zaraziła dziewczynek.

Weronika musi sobie jeszcze 2 razy w ciągu dnia kimnąć bo inaczej jest nie możliwa ale dzisiaj piła butle po 22 a po 3 spiła juz tylko z 30 ml jesteśmy teraz w trakcie oduczania jedzenia nocnego zobaczymy jak nam to wyjdzie

reklama
mała dzis spała bardzo nie spokojnie, popłakiwała co jakis czas az w koncu wyladowała u nas w łózku:-(
ale od paru dni zasypia mi sama w łózeczku;-) małymi kroczkami moze zrobimy wielki sukces

Do góry