reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Irtasia :-D:-D:-D Może się zamieniła :tak::-D
Ty to już w ogóle nie możesz narzekać, bo Tobie zazwyczaj Jenni super śpi w nocy, nawet jak jest chora, więc jeśli raz na jakiś czas nie chce pójść spać o normalnej porze, to nie narzekaj :sorry2:;-)

Maja dzisiaj budziła się częściej nawet niż zwykle. Ale u nas dzisiaj pada. A moje dziewczynki na deszcz nie śpią. W przeciwieństwie ode mnie. Ja nie mogłam wstać. Pa, uciekam do pracy.

a u nas znow zaczal sie jakis koszmar. od tygodnia co noc pobudka ok 12-1 i krzyk. a jak wezme martyne do naszego lozka zasypia jak kamien w 5 sekund:baffled:

wiec wyczuwam megamanipulacje:nerd: ale jak z tym walczyc przy chronicznym niewyspaniu. z nia w lozku tez sie niestety nie wysypiam:wściekła/y:

reklama
Wiki śpi całkiem dobrze, tylko niestety też mną manipuluje. Budzi się w środku nocy, nawet nie na mleczko, tylko żeby pospać z nami w łóżku. Śpi i wierci się, rozpycha tak, że my ledwo na skrawku śpimy:-DPrzestała budzić się o nieludzkich porach(5-6) i to mnie cieszy, bo do 7.30 to moża się wyspać:tak:

Do góry