reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Irtasia to tylko pozostaje życzyć by przespała ładnie całą noc i byś mogła wypocząć :tak:

Emilka zasneła 19:40 w 5 minut sama w łóżeczku i się zdziwiłam bo przy zębach się ostatnio buntowała na zasypianie samej w łóżeczku :baffled:

reklama
Dziewczyny ale macie sajgon z tym spaniem :szok:
U nas idealnie... nie chcę zapeszać, ale naprawdę nie mam też na co narzekać... dziś Milutek spał do 7:15 (od 20.00) non stop.
Współczuję Wam tych nocek :-(

Joasiek,Ty sie musisz wysypiac,bo rano do pracy;-):tak:.
Milenka z Emilka chyba najładniej śpią na forum:tak:.
Kondzio nie lubi zadnych hałasow.Ja pozno sie kapie,dopiero po 23(jest wtedy Jacek),bo nie chce Kondzia zostawiac samego.I nie wiem jak to jest,bo on sie zwykle budzi jak ja jestem w wannie.Nieraz to jest nawet i pierwsza w nocy.Nie jest to wiec tak,ze budzi sie o stałej porze:sorry2:.
Czy on czuje przez sen,ze ja wychodze?:szok:

Dziewczyny ale macie sajgon z tym spaniem :szok:
U nas idealnie... nie chcę zapeszać, ale naprawdę nie mam też na co narzekać... dziś Milutek spał do 7:15 (od 20.00) non stop.
Współczuję Wam tych nocek :-(
W sumie,to ja też nie mam na co narzekać,Kuba budzi sie raz,ze trzy razy pociąnie cycusia i śpi.Wczoraj od 19.30 do 6.15:tak:
Joasiek,Ty sie musisz wysypiac,bo rano do pracy;-):tak:.
Milenka z Emilka chyba najładniej śpią na forum:tak:.
Kondzio nie lubi zadnych hałasow.Ja pozno sie kapie,dopiero po 23(jest wtedy Jacek),bo nie chce Kondzia zostawiac samego.I nie wiem jak to jest,bo on sie zwykle budzi jak ja jestem w wannie.Nieraz to jest nawet i pierwsza w nocy.Nie jest to wiec tak,ze budzi sie o stałej porze:sorry2:.
Czy on czuje przez sen,ze ja wychodze?:szok:
Może tak być,że Kondzio przebudza sie i uderza w alarm,bo Ciebie nie ma.A jak jesteś to sie przewraa pewnie i śpi dalej.

U nas ze spaniem też jest super:tak:
Teraz Małgosia zasypia bez problemu, koło 19 - 20 i wstaje o 6 razem z nami:tak:
Tylko w ogóle nie chce spać w dzień. Wcześniej po przyjściu od p. Teresy miała drzemkę około 45-60 min. a teraz nawet na 15 minut ciężko ją położyć:baffled:

U nas ze spaniem też jest super:tak:
Teraz Małgosia zasypia bez problemu, koło 19 - 20 i wstaje o 6 razem z nami:tak:
Tylko w ogóle nie chce spać w dzień. Wcześniej po przyjściu od p. Teresy miała drzemkę około 45-60 min. a teraz nawet na 15 minut ciężko ją położyć:baffled:
Może śpi u pani Teresy?

reklama
matylda_m u nas podobnie ze spaniem w dzień, czasem tylko 15 minut w sumie i tyle tego spania na cały dzień, a czasami 2 x po 30 minut. Ale rzadko dłuzej. Ja sobie zawsze mówię - coś za coś, wole już żeby Milutek noce przesypiał, niż dnie, bo inaczej chyba musiałabym zrezygnować z pracy :sorry2:

Tycia no jest coś takiego.... nie wiem na czym to polega, ale dziecko podświadomie wyczuwa że brakuje obok mamy :tak: Zauważyłam też u Milenki, jak jeszcze spaliśmy z nią w pokoju, że jak ja się przebudziłam i wystarczyło że tylko pomyślałam o Milence, to ona się wtedy przebudzała.
Telepatia czy co :confused::-D

Jestem ciekawa ile dzieci na lutówkach oprócz Milenki ŚPI SAMYCH W POKOJU?

Do góry