reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

u nas masakra
w nocy 39-40
teraz przed godzina ponownie
nie che pic nicccccccccccccccc
zjadła rano na spiaco mleko i teraz danona :zawstydzona/y::-(
po wkropieni kropli do nos i chilowym płaczu nie ma siły na nic i lezy 30 minut bez sił zupełnie juz nie mwoei o innych lekach ktore na sam widok wyje

o rany Agusia :-(trzymaj się !!!

reklama
PODEJRZEWAM ,ZE WCZESNIEJ PRZYZWYCZAISZ SIE DO TAK MAłEJ ILOSCI SNU niz bedziesz mial mozliwosc spania;-)
wiem jak to jest KONRAD był taki

u nas masakra
w nocy 39-40
teraz przed godzina ponownie
nie che pic nicccccccccccccccc
zjadła rano na spiaco mleko i teraz danona :zawstydzona/y::-(
po wkropieni kropli do nos i chilowym płaczu nie ma siły na nic i lezy 30 minut bez sił zupełnie juz nie mwoei o innych lekach ktore na sam widok wyje
Agusia to tez niemasz za wesolo :baffled: i Jenni tez nic niemowi i to juz od 3 dni a wczoraj raz ustala kolo stolu ale sie przewrucila a tak to lezy albo ja nosze ale nawet prawa usiasc niemam bo jest wiekszy placz a na widok antybiotyku czy inhalatora to macha rekami i krzyk straszny:baffled: Jenni dzis wypila tylko zaledwie 60 ml mleka:baffled:

wspolczuje SARCI i JEnni (DUZO ZDROWIA DLA WAS DZIEWCZYNKI) ich mamom i wszytkim innym mamusiom ktorych dzieci zle spia....sobie oczywiscie tez bo do nich naleze;-):baffled::-:)zawstydzona/y:
mnie martwi ze LAila budzi se strasznie czesto nad ranem /WIEM ZE JUZ O TYM PISALAM ALE CHCE POSZERZYC TEMAT;-):shocked2:/ (w nocy tez ale to inna bajka) i ciage chce cycusia i sie prezy jakby ja brzuszek bolal i pryka po chwili ..nie wiem od czego...bo je podobne rzeczy od dluzszego czasu, ja tez nie jem raczej czegos coby powodowalo wzdecia, ptzynajmniej tak mi sie wydaje:zawstydzona/y: a dopiero od jakiegos czasu ma takie same objawy...tak jak LIL KATE juz nie wiem co jest z nia.....
no ale widze ze u WAS tez nie zawsze wesolo............ech............dobrze ze sobie tu popisac mozemy...

Oj Kobitki trasznie Wam wspolczuje.....u nas to chwilowy kryzys zabki wyjda i bedzie po bolu...a u Was....
trzymajcie sie dzielnie:sorry2::confused:

reklama
Do góry