reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
susu jest lepiej?
dziekuje za zainteresowanie:-);-)...
Ano poki co jest lepiej. tzn wczoraj wieczorem dzisiaj w dzien i wieczorem zasnela sama w lozeczku. oczywiscie troche plakala ale bylo to TROCHE!!!!
dzieki za wsparcie LAseczki!!!
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
susu fajnie, że lepiej :-)
Tez tak mysle;-):-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Sporo dzieciakow robi sobie przerwe nocna
Konrad przedostatniej nocy spal z nami z goraczka(miedzy mna a Jackiem).W pewnym momencie obudzil mnie pacz,a to Kondzio spadł z łozka,bo Jacek poszedl do łazienki.Ja klade zawsze jasiek na swoje miesjce,ale faceci nie potrafia wielu rzeczy przewidziec.
Konrad przedostatniej nocy spal z nami z goraczka(miedzy mna a Jackiem).W pewnym momencie obudzil mnie pacz,a to Kondzio spadł z łozka,bo Jacek poszedl do łazienki.Ja klade zawsze jasiek na swoje miesjce,ale faceci nie potrafia wielu rzeczy przewidziec.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Chodzę dziś jak śnięta ryba. Mała pierwszy raz obudziła się o 22 i nie mogłam jej przez 50 min uspokoić, cycusia ledwie chlipnęła, a potem był jeden wielki płacz. dałam jej czoka przeciwbólowego i posmarowałam dziąsła i w końcu po godzinie zasnęła. Potem o 1 było to samo, ponad godzina płaczu, zasnęła ze mną. W sumier nie wiem czy to zęby czy brzuszek ją bolał, czy jeszcze jakieś inne świnstwo, ale tak to nawet przy kolkach się nie męczyła. Modlę się, zeby dziś w nocy spała normalnie.
Dziś jest apatyczna i nie ma humorku. Własnie zalicza drugą drzemkę.
Dziś jest apatyczna i nie ma humorku. Własnie zalicza drugą drzemkę.
mi Weronika nie chce sie położyć spac zawsze juz po 19 spi wogole nie chce zejsc z moich rak nie widzialysmy sie caly dzien bo wyszlam przed 8 na uczelnie a wrocilam pare minut przed 20 i mala chyba tak sie stesknila ze teraz nie pozwala sie zostawic na minutke od razu syrene włacza
reklama
Podziel się: