reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Jako tako zbilam goraczke u Jenni i ona sie teraz bawi autkami od Chrisa i jak dyskutuje sobie przy tym ze idzie padnac ze smiechu:-D:-D:-D

reklama
Sporo dzieciakow robi sobie przerwe nocna:sorry2:
Konrad przedostatniej nocy spal z nami z goraczka(miedzy mna a Jackiem).W pewnym momencie obudzil mnie pacz,a to Kondzio spadł z łozka,bo Jacek poszedl do łazienki:wściekła/y:.Ja klade zawsze jasiek na swoje miesjce,ale faceci nie potrafia wielu rzeczy przewidziec:no:.

Chodzę dziś jak śnięta ryba. Mała pierwszy raz obudziła się o 22 i nie mogłam jej przez 50 min uspokoić, cycusia ledwie chlipnęła, a potem był jeden wielki płacz. dałam jej czoka przeciwbólowego i posmarowałam dziąsła i w końcu po godzinie zasnęła. Potem o 1 było to samo, ponad godzina płaczu, zasnęła ze mną. W sumier nie wiem czy to zęby czy brzuszek ją bolał, czy jeszcze jakieś inne świnstwo, ale tak to nawet przy kolkach się nie męczyła. Modlę się, zeby dziś w nocy spała normalnie.
Dziś jest apatyczna i nie ma humorku. Własnie zalicza drugą drzemkę.

mi Weronika nie chce sie położyć spac zawsze juz po 19 spi:szok: wogole nie chce zejsc z moich rak nie widzialysmy sie caly dzien bo wyszlam przed 8 na uczelnie a wrocilam pare minut przed 20 i mala chyba tak sie stesknila ze teraz nie pozwala sie zostawic na minutke od razu syrene włacza:baffled:

reklama
U nas druga nocka to porazka moze ciut lepsza od wczorajszej ale z mezem padamy na pysk:baffled:, nigdy Jenni mi takich cyrkow nocnych nierobila:-(

Do góry