reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A u nas tak jak sie spodziewalam - po ostatnio przespanej nocy , dzis byl sajgon. Ciagle ciagniecie cyca i szarpanie za niego.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas dzisiejsza noc byla nawet spokojna, ale 3 ostatnie - szkoda pisac. Prawie w ogole nie spalam.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Pozazdrościć u nas tragedia,od 2.00 co godzinę pobudka poprzedzona płaczem z zamkniętymi oczami i cycuś na uspokojenie.Ale mnie cycki bolą dzis....wspaniala nocka jedna pobudka Weronisia obudziła sie dokładnie 3 minuty temu ale jestem wyspana:-):-):-)
Maja dzisiaj miała fatalną noc. Pierwszy raz jej się zdarzyło, ze płakała prawie cały czas. Nie spała, tylko lekko drzemała i budziła sie co trochę. Nie wiem co jest przyczyną. Albo ząbek, albo mój powrót do pracy.
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
calkiem mozliwe EWAMAT ze wlasnie Twoj powrot do pracy....
choc u mnie bez powrotu pobudek mnostwo i o 4 zlamalam sie i wzielam LAile do lozka bo zaczela sie budzic co 15 min a ja juz nie mialam sily co chwile wstawac...
choc u mnie bez powrotu pobudek mnostwo i o 4 zlamalam sie i wzielam LAile do lozka bo zaczela sie budzic co 15 min a ja juz nie mialam sily co chwile wstawac...
Podziel się: