susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
EWAMAT rozumiem Cie doskonale bo mam podobny problem. chyba nawet o tym wczoraj pisalam. Dzis wieczorem LAdnie zasnela ale wczoraj znow 20 minut ryku....w dzien przez caly czas spala tez 30 minut rano i ok 40min - 60 min na spacerze (jak probowalam ja uspic drugi raz to zaczelo sie od nowa straszny i dlugi placz wiec nie mam sil uczyc ja tez po poludniu spac w lozeczku) przedwczoraj i dzis ok godz...i tez mam wrazenie ze jest caly czas zmeczona..i marudzi strasznie i nie wiem czy przez zeby czy wlasnie przez niewyspanie (choc w nocy spi 11 godzin wiec nie az tak malo) No i chce ciagle cyca:
A) bo jej go brakuje w nocy?
B) bo ja bola zeby i sie uspokaja?
C) bo moje mleko jej niewystarcza
no i czasem am wrazenie ze ta metoda w naszym (LAILI I moim) przypadku to taki domek z kart starannie ukladany ale w kazdym momencie moze sie rozwalic...i co wtedy?
wiem ze to nie pocieszenie a wrecz przeciwnie ale wydaje mi sie ba jestem PEWNA ze NIE DA SIE KAZDEGO DZIECKA NAUCZYC TA METODA SPAC NIESTETY::::nadal wierze ze MAjeczke i LAile jednak sie da i zycze Wam tego z calego serca. ale powiem Tobie i sobie: NIC NA WSZELKA SILE BO DZIECI NAPRAWDE MOGA MIEC PO TYM SCHIZE....
przepraszam ze negatywnie ale szczerze....
A) bo jej go brakuje w nocy?
B) bo ja bola zeby i sie uspokaja?
C) bo moje mleko jej niewystarcza
no i czasem am wrazenie ze ta metoda w naszym (LAILI I moim) przypadku to taki domek z kart starannie ukladany ale w kazdym momencie moze sie rozwalic...i co wtedy?
wiem ze to nie pocieszenie a wrecz przeciwnie ale wydaje mi sie ba jestem PEWNA ze NIE DA SIE KAZDEGO DZIECKA NAUCZYC TA METODA SPAC NIESTETY::::nadal wierze ze MAjeczke i LAile jednak sie da i zycze Wam tego z calego serca. ale powiem Tobie i sobie: NIC NA WSZELKA SILE BO DZIECI NAPRAWDE MOGA MIEC PO TYM SCHIZE....
przepraszam ze negatywnie ale szczerze....