reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Ojej:no::confused:.
Ja na razie Konrada bede usypiac przy piersi i ten spoosb jest szybki,przyjemny i co najwazniejsze skuteczny.Jak sytuacja sie rozwinie to sie okaze.
Pisalam,ze moja corcia zrezygnowalaz piersi gdy miala prawie 8 miesiecy.Widze,zeKonrad bedzie raczej ssaldluzej,bo generalnie z tego copamietam juz w tej chwili je sporo wiecej i czesciej niz corcia.Chwala Bogu,bo ona nie mogla jesc zwyklego mleczka modyfikowanego,a inne jej nie smakowaly.

reklama
Kurcze, ale te Wasze dzieciaczki to małe śpioszki :-):-) tylko pozazdrościć :-D:-), Lenka najczęściej dobrze śpi, jedna pobudka w nocy na jedzenie i potem o 7, ale oczywiście są takie nocki jak dzisiaj że od 3 do 5 miała ochotę na zabawę i w mordkę nie mogłam jej wogóle położyć :wściekła/y::no::wściekła/y:

U nas prawie od poczatku Makrelka przesypiala calutka noc. A przez ostatni miesiac bylo roznie. Moze te przeprowadzki ciagle jakos ja rozregulowaly. I zeby na pewno tez... A teraz spi pieknie cala noc, chyba ze nie zje kolacji to budzi sie ok 4 rano na butle i spowrotem zasypia:tak: mam nadzieje ze juz nie bedziemy musieli wiecej w nocy wstawac. tym bardziej teraz. bo jej pokoj nie jest bezposrednio przy naszej sypialni:sorry2:

U nas zęby nie wyłażą,a Kuba od 4.00 w nocy budzi się i płacze z zamkniętymi oczami.Chyba kryzys 8 miesiąca.No i te jego zmienne nastroje.:szok:

u nas w nocy dzis trochę marudzenia, Hubek spał jak suseł do 1, a potem jakiś taki niespokojny, więc jak się obudził po raz kolejny, o 5.50, to go ululałam i wzięłam do łóżka ze sobą i spał jak aniołek aż do 7.50:tak: więc udało sie nadrobić nocny brak snu choć trochę:happy2: marzę by przespać całą noc bez pobudki jak niektóre z was

reklama
U nas noce bez zmian..ciągle pobudki, zazwyczaj 4-6 razy, a o 4 Filip musi zjeść mleczko...no i śpi znowu do 8-8:30. Ja od dwóch tygodni jestem nie wyspana:confused2::confused2::confused2:

Do góry