Kaczusia
Melciowa mama :)
Nie wiem czy jest dostepny w Polsce ale u nas doskonale sprawdzil sie Dermocrem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tych sprawach genialnie sprawdza się Termentiol, który można kupić w aptece, chyba za kilka złotych, dla nas rewelacjaDziewczynki mam problem Mikołajowi chyba zrobiły się odparzenia ma zaczerwienioną pupcie i takie krosteczki smaruje sudocremem ale nic nie pomaga macie może jakieś rady ?
Jeżeli tak to prosze o odzew
Tormentiol oczywiście, ja używam od ką mała skończyła 1 msc, ale nie do codziennej pilelęgnacji tylko gdy pupa jest zaczerwieniona; kilku lekarzy poleciło mi tę maść więc stosuje bez obawy, a na prawdę skutkujehaneczko termentiol czy tormentiol??? my mamy to drugie ale nie uzywamy bo na ulotce jest napisane ze u dzieci ponizej 12 ROKU zycia stosowac tylko po konsultacji z lekarzem...
najważniejsze że podziałała:-)haneczko naprawde dobra ta maść dwa razy pomarowałam i nic nie ma i całkiem niedroga
Dzięki