reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ABC bobasowej pielęgnacjii.........

reklama
Skora na glowie tez potrzebuje nawilzenia. Dzieki temu ze smarowalam wloski oliwka nigdy nie mielismy ciemieniuchy ani innego swinstwa a wloski sa sliskie i mieciutkie.

JA mojego tak jak Madźka smatruę nivea beby:-) Ja miałam przykaz od lekarza żeby smarować i natłuszczać bo WOjtek ma suchą skórę i kąię go w balneum:-) A co do ciemieniuchy to nam oliwka nie pomagała:-(Wogóle po oliwce mały miał jeszvcze bardziej wysuszoną skórę:-( Dopiero optiderm nam pomogl i koniec z ciemieniucha

My od urodzenia smarujemy Amelce glowke oliwka i nie miala zadnych problemow ze skora glowy.

a ja nigdy nie smarowałam Mikołajowi główki i żadnych problemów nie mieliśmy
dokładnie tak samo:tak::tak: myslę, że jeśli dziecko nie ma od urodzenia problemów ze skóra głowy i nie śladów ciemieniuszki to nie ma sensu smarować główki oliwką:sorry2:a po drugim miesiącu można już stosować łagodne szampony myjące , które zapobiegają ewentualnemu wysuszeniu skóry głowy:tak:

Dziewczynki mam problem Mikołajowi chyba zrobiły się odparzenia ma zaczerwienioną pupcie i takie krosteczki smaruje sudocremem ale nic nie pomaga macie może jakieś rady ?
Jeżeli tak to prosze o odzew

reklama
pati z tymi odparzeniami to jest tak ze na kazda dupcie pasi co innego, u nas rewelacyjnie sprawdza sie :"krem na odparzenia Hippa", oraz "linomag" stosuje przemiennie

Do góry