reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ABC bobasowej pielęgnacjii.........

ja używam płynu kremowego do kąpieli i oliwki z nivea baby i wszystko jest ok,ale jak był mniejszy to uzywałam oilatum.

reklama
Madzka mojej Amelki, odpukac, na razie nic nie uczula, a Hippa stosujemy od dnia urodzin. Patrzylam dzisiaj w sklepie plyn do kapieli J&J Bedtime (jakos tak, taki fioletowy na dobranoc) i baaaaaardzo mi sie zapach podobal. Moze sie przezuce na nie, bo te z Hippa juz mi sie troszke znudzily, ale sa superwydajne i malej pasuja. ::sorry2::sorry2:

Płynu J&J bedtime lawendowego też uzywamy i jest ok:tak: nie wysusza i naprawdę fantastycznie pachnie:-)ale jedyny kosmetyk tej firmy którego uzywamy bo J&J bardzo nas wysuszał a uczulał nawet mnie(oliwka w żelu)
:baffled::baffled:

Ja leżałam w szpitalu z pania dr dermatolog wiec mialysmy duzo czasu na rozmowy poradzila mi Oilatum plyn bo po nim nie trzeba dziecka smarowac ( zgadzam sie z tym), poza tym jesli smarowac to nie oliwka powiedziala ze wcale nie spelnia ona swojej roli lepsza czysta wazelinka albo Emolium kremik, a jak koniecznie chce sie używać oliwki to tylko Bambino; mowila tez ze ona swje dziecko smaruje jakims kremem aptecznym, nie pamietam nazwy ale zaczynala sie na x

Problem wybory balsamu dla Amelki rozwiazali za mnie rodzice. Mala dostala z okazji pierwwszego dnia kobiet balsam J&J Naturals :-) Bardzo fajnie pachnie. Zobaczymy jak sie sprawdzi.

Zauwazylam dzisiaj ze mojej corci zaczynaja wypadac wloski :szok::szok: to normalne :confused::confused:

Bejbiki muszą zmienić te specyficzne cieniutkie włoski dzidziusiowe, na włoski mocniejsze, na których w przyszłości mamuśki mogą im warkiczyki pleść :-D Mufinka nie ma się czym marwić, wylecą te, ale wyrosną jeszcze wspanialsze :happy2:

Patsiorku dzieki :-) Martwilam sie ze moze brakuje jej witamin. Jest karmiona piersia, daje jej witamine D i tyle. Zastanawiam sie czy moze nie wprowadzic jej vibovitu. :confused: A wy dajecie swoim malenstwom dodatkowo jakies witaminy??

reklama
Mufinka moj maly z dnia na dzien wylysial:-D:-D:-D...i rownie szybko wyrosly mu nowe wloski:-):-):-)
A odnosnie witamin to nie wiem jak to w polsce jest....ja daje tu w USA malemu w plynie wszytkie witaminki: A, B6,B12, C,D,E

Do góry