reklama
Mufinka
Mamy październikowe 2007
Madzka mojej Amelki, odpukac, na razie nic nie uczula, a Hippa stosujemy od dnia urodzin. Patrzylam dzisiaj w sklepie plyn do kapieli J&J Bedtime (jakos tak, taki fioletowy na dobranoc) i baaaaaardzo mi sie zapach podobal. Moze sie przezuce na nie, bo te z Hippa juz mi sie troszke znudzily, ale sa superwydajne i malej pasuja. :
haneczkawro
Fanka BB :)
Ja leżałam w szpitalu z pania dr dermatolog wiec mialysmy duzo czasu na rozmowy poradzila mi Oilatum plyn bo po nim nie trzeba dziecka smarowac ( zgadzam sie z tym), poza tym jesli smarowac to nie oliwka powiedziala ze wcale nie spelnia ona swojej roli lepsza czysta wazelinka albo Emolium kremik, a jak koniecznie chce sie używać oliwki to tylko Bambino; mowila tez ze ona swje dziecko smaruje jakims kremem aptecznym, nie pamietam nazwy ale zaczynala sie na x
Zauwazylam dzisiaj ze mojej corci zaczynaja wypadac wloski to normalne
Bejbiki muszą zmienić te specyficzne cieniutkie włoski dzidziusiowe, na włoski mocniejsze, na których w przyszłości mamuśki mogą im warkiczyki pleść Mufinka nie ma się czym marwić, wylecą te, ale wyrosną jeszcze wspanialsze
Mufinka
Mamy październikowe 2007
Patsiorku dzieki :-) Martwilam sie ze moze brakuje jej witamin. Jest karmiona piersia, daje jej witamine D i tyle. Zastanawiam sie czy moze nie wprowadzic jej vibovitu. A wy dajecie swoim malenstwom dodatkowo jakies witaminy??
reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
Mufinka moj maly z dnia na dzien wylysial...i rownie szybko wyrosly mu nowe wloski:-):-):-)
A odnosnie witamin to nie wiem jak to w polsce jest....ja daje tu w USA malemu w plynie wszytkie witaminki: A, B6,B12, C,D,E
A odnosnie witamin to nie wiem jak to w polsce jest....ja daje tu w USA malemu w plynie wszytkie witaminki: A, B6,B12, C,D,E
Podziel się: