Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co z Twoim sumieniem?Ja już znalazłam. I to koszt Ok 5000 zł
Chyba nie do końca zagłębiłas się w wiedzę o in vitro, dawcach i adopcji zarodkow.Tak. Zarodek, zapłodniony metoda in vitro, który jest już niechciany przez biologicznych rodziców.
A co z Twoim sumieniem?Ja już znalazłam. I to koszt Ok 5000 zł
Dziękuję za informacje. Czy w Chechach oocyty sa tylko i wylacznie dostepne z Chech? Mailam jedno invitro w Czechach. Niestety sie nie udalo, i byla propozycja adopcji oocyta ale wowczas sie nie zdecydowalam...;/Osobiście polecam adopcję ooctów/nasienia/zarodka w czechach. Czeskie kliniki mają własne duże banki dawców i zgodnie z prawem dawstwo i biorstwo jest całkowicie anonimowe. Niestety w Polsce istnieje rządowy elektroniczny rejestr dawców, a minister może zainteresowanej stronie udzielić pewnych informacji. Poza tym oocyty czesto są podobno sprowadzane z Litwy czy Hiszpanii. O tym się nie mowi niestety. W razie pytań piszcie na priv Pozdrawiam