reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Niuńka zdjęcia dotarły dziękuje:-)

Mariola oj przekupiłaś moją Sandunie ona z tym konikiem właśnie śpi tak go mocno ściska że jak próbowałam go wyjąć z rączki to płakała przez sen
:eek:

reklama
Agata no widzisz.. czyli jedno dziecko już moje..:-p;-) A Paulę chyba też mi się udało nieco przekupić bo tylko mnie wołała do zawiązania buta co sprawiło mi wielką przyjemność.. tyle fajnych babek a ona mnie wybrała..:-)

Ewelina dzięki za zdjęcia..i ja już odebrałam... co prawda jak zwykle sama sobie się nie podobam ale fajnie mieć pamiątkę z pierwszego spotkania..:tak:

Niuńka dziękuje za życzonka dla Julci :-) mam nadzieje że to pokasływanie jutro się sączy i będzie oki :tak:

Dobra laski lece spać bo padam Dobranoc
:-)

Mariola ty sobie się nie podobasz???:confused::confused::confused: A zerknij jak ja wyszłam na tych twoich:baffled:....no ale ogólnie fajnie było tylko krótko, na następny raz znajdźmy jakiś w miarę mały zamknięty teren i będzie luks:tak::-) Do tego obowiązkowo PIWKO;-) i już całkiem rewelacja:tak:;-)

No i zmykam, jutro działeczka i grill i piwko:tak:;-) Muszę wypocząć:tak::tak:
Po naszym spotkaniu Adaśko zasnął u teściów, ja z Paulą przyjechałam do domu, spakowałam ją i poszłam jeszcze pojeździć rowerem...:tak:
Dobranoc:-)

Ale się laski rozpisałyście:-) Bardzo dziękuję za fotki. Spotkanie świetnie się udało, tylko trochę za krótko:tak: nawet nie zauważyłam kiedy minęły te dwie godzinki a to oznacza, że naprawdę było oki:tak: Ze zdjęciami grupowymi nadrobimy następnym razem.
Wydawało mi się, że wcale nie byłam taka cichutka i skromniutka, ale skoro Wy sądzicie inaczej....:confused: Trochę nie bardzo wiem o co Ci chodzi Mariola z tym sadzaniem Majki, bo jeśli chodzi o podciąganie za rączki do pozycji siedzącej to robię to, no i sadzam ją też sobie na kolankach:tak: A nie pokazała się ciotkom, bo przecież prawie całe spotkanie przespała:-)

A tak Majula siedzi:

No no jaka debata się wczoraj rozkręciła. Ja zaglądnęłam tylko na chwilkę bo byłam padnięta. Jak wróciłam ze spotkania to głowa tak mi trzaskała, że myślałam, że padnę - oczywiście nie myślcie sobie, że to przez was. Podejrzewam że słoneczko tak na mnie zadziałało, a raczej na moje oczy, bo wczoraj z pośpiechu nie wzięłam okularów słonecznych (mam wadę wzroku i tak reaguję na zmiany klimatyczne - słońce, lub trzaskający mróz). W domciu szybciutki obiad i Oli został z moim bratem, a my z mężem pojechaliśmy ubezpieczyć samochód i na zakupy do Auchana. I tak dzionek zleciał, a wieczorem marzyłam tylko o łóżku.

A teraz nadrabiam (póki mały śpi) wielkie dzięki za zdjęcia. Co do spotkania, to fakt, że było trochę krótkie - ale dzięki temu każda z nas ma niedosyt i są szanse na kolejny zjazd.

Na razie narka, idę śniadanko zjeść, wstawić pranie i pewnie za jakieś porządki trzeba by się zabrać :tak:.

Hej dziewczyny.. A co tu takie pustki od wczoraj ??:confused:
U nas wczorajszy dzień minął najpierw na sprzątaniu a potem leniuchowanie w ogrodzie u rodziców.. A dziś.. nieco bardziej męcząco.. rano pojechałam z rodzicami na giełdę na małe zakupy.. potem obiad u rodziców i dłuuugi spacer.. niedawno wróciliśmy do domu.. normalnie nogi mi chyba odpadną..:eek:
Chciałam się Wam także pochwalić, że mój kochany malutek od wczoraj potrafi się sam przekręcać z brzuszka na plecy.. wcześniej nieco to trenował czasem się udawało czasem nie.. ale teraz już wie co robi i celowo się przewraca jak ma dość leżenia na brzuszku..:-) Dziś także nieco raczkował..:tak: "uszedł" zaledwie 20 cm ale to już i tak sukces dla nas..:tak:
Miłego wieczoru życzę Wam i Waszym rodzinkom a szczególne pysiaczki dla maluszków..:tak:

Hej no masz rację Mariola pustki były przez weekend:tak:
Ja dziś w końcu mam zasłużony wolny dzień:-) bez latania po ludziach z zaproszeniami, bez wyjazdu do miasta po prostu leniu****e
:-)

Jak zwykle informuje o promocji w cerrfurze (nie wiem czy dobrze napisałam) na zdjęcia jest teraz 99 zdjęć za 22,22 zł :-D ja zaraz wysyłam i to chyba z 2 komplety :-D

Tymczasem Pozdrawiam i lecę pranie powiesić
:cool2:

reklama

Jak zwykle informuje o promocji w cerrfurze (nie wiem czy dobrze napisałam) na zdjęcia jest teraz 99 zdjęć za 22,22 zł :-D

W Realu też jest promocja - 0,22 zł za zdjęcia cyfrowe, rozmiar 9x13.

Zaraz wybieram i w końcu daje do wywołania, bo wstyd się przyznać ale nawet z własnego ślubu nie mam zdjęć wywołanych (tylko album z sesji zdjęciowej).

Do góry