reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Niuńka zdjęcia dotarły dziękuje:-)

Mariola oj przekupiłaś moją Sandunie ona z tym konikiem właśnie śpi tak go mocno ściska że jak próbowałam go wyjąć z rączki to płakała przez sen
:eek:

reklama
Agata no widzisz.. czyli jedno dziecko już moje..:-p;-) A Paulę chyba też mi się udało nieco przekupić bo tylko mnie wołała do zawiązania buta co sprawiło mi wielką przyjemność.. tyle fajnych babek a ona mnie wybrała..:-)

Ewelina dzięki za zdjęcia..i ja już odebrałam... co prawda jak zwykle sama sobie się nie podobam ale fajnie mieć pamiątkę z pierwszego spotkania..:tak:

Niuńka dziękuje za życzonka dla Julci :-) mam nadzieje że to pokasływanie jutro się sączy i będzie oki :tak:

Dobra laski lece spać bo padam Dobranoc
:-)

Mariola ty sobie się nie podobasz???:confused::confused::confused: A zerknij jak ja wyszłam na tych twoich:baffled:....no ale ogólnie fajnie było tylko krótko, na następny raz znajdźmy jakiś w miarę mały zamknięty teren i będzie luks:tak::-) Do tego obowiązkowo PIWKO;-) i już całkiem rewelacja:tak:;-)

No i zmykam, jutro działeczka i grill i piwko:tak:;-) Muszę wypocząć:tak::tak:
Po naszym spotkaniu Adaśko zasnął u teściów, ja z Paulą przyjechałam do domu, spakowałam ją i poszłam jeszcze pojeździć rowerem...:tak:
Dobranoc:-)

Ale się laski rozpisałyście:-) Bardzo dziękuję za fotki. Spotkanie świetnie się udało, tylko trochę za krótko:tak: nawet nie zauważyłam kiedy minęły te dwie godzinki a to oznacza, że naprawdę było oki:tak: Ze zdjęciami grupowymi nadrobimy następnym razem.
Wydawało mi się, że wcale nie byłam taka cichutka i skromniutka, ale skoro Wy sądzicie inaczej....:confused: Trochę nie bardzo wiem o co Ci chodzi Mariola z tym sadzaniem Majki, bo jeśli chodzi o podciąganie za rączki do pozycji siedzącej to robię to, no i sadzam ją też sobie na kolankach:tak: A nie pokazała się ciotkom, bo przecież prawie całe spotkanie przespała:-)

A tak Majula siedzi:

No no jaka debata się wczoraj rozkręciła. Ja zaglądnęłam tylko na chwilkę bo byłam padnięta. Jak wróciłam ze spotkania to głowa tak mi trzaskała, że myślałam, że padnę - oczywiście nie myślcie sobie, że to przez was. Podejrzewam że słoneczko tak na mnie zadziałało, a raczej na moje oczy, bo wczoraj z pośpiechu nie wzięłam okularów słonecznych (mam wadę wzroku i tak reaguję na zmiany klimatyczne - słońce, lub trzaskający mróz). W domciu szybciutki obiad i Oli został z moim bratem, a my z mężem pojechaliśmy ubezpieczyć samochód i na zakupy do Auchana. I tak dzionek zleciał, a wieczorem marzyłam tylko o łóżku.

A teraz nadrabiam (póki mały śpi) wielkie dzięki za zdjęcia. Co do spotkania, to fakt, że było trochę krótkie - ale dzięki temu każda z nas ma niedosyt i są szanse na kolejny zjazd.

Na razie narka, idę śniadanko zjeść, wstawić pranie i pewnie za jakieś porządki trzeba by się zabrać :tak:.

Hej dziewczyny.. A co tu takie pustki od wczoraj ??:confused:
U nas wczorajszy dzień minął najpierw na sprzątaniu a potem leniuchowanie w ogrodzie u rodziców.. A dziś.. nieco bardziej męcząco.. rano pojechałam z rodzicami na giełdę na małe zakupy.. potem obiad u rodziców i dłuuugi spacer.. niedawno wróciliśmy do domu.. normalnie nogi mi chyba odpadną..:eek:
Chciałam się Wam także pochwalić, że mój kochany malutek od wczoraj potrafi się sam przekręcać z brzuszka na plecy.. wcześniej nieco to trenował czasem się udawało czasem nie.. ale teraz już wie co robi i celowo się przewraca jak ma dość leżenia na brzuszku..:-) Dziś także nieco raczkował..:tak: "uszedł" zaledwie 20 cm ale to już i tak sukces dla nas..:tak:
Miłego wieczoru życzę Wam i Waszym rodzinkom a szczególne pysiaczki dla maluszków..:tak:

Hej no masz rację Mariola pustki były przez weekend:tak:
Ja dziś w końcu mam zasłużony wolny dzień:-) bez latania po ludziach z zaproszeniami, bez wyjazdu do miasta po prostu leniu****e
:-)

Jak zwykle informuje o promocji w cerrfurze (nie wiem czy dobrze napisałam) na zdjęcia jest teraz 99 zdjęć za 22,22 zł :-D ja zaraz wysyłam i to chyba z 2 komplety :-D

Tymczasem Pozdrawiam i lecę pranie powiesić
:cool2:

reklama

Jak zwykle informuje o promocji w cerrfurze (nie wiem czy dobrze napisałam) na zdjęcia jest teraz 99 zdjęć za 22,22 zł :-D

W Realu też jest promocja - 0,22 zł za zdjęcia cyfrowe, rozmiar 9x13.

Zaraz wybieram i w końcu daje do wywołania, bo wstyd się przyznać ale nawet z własnego ślubu nie mam zdjęć wywołanych (tylko album z sesji zdjęciowej).

Do góry