reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Co prawda nie wierzę w jakieś tam przesądy czy zabobony, ale dzisiaj od godz. ok. 11, u moich sąsiadów non toper leci piosenka R. Chojnackiego - Niecierpliwi. Normalnie włączony jest repeat i w kółko to samo.
Czy to ma jakiś związek z tym, że ja już też nie mogę się doczekać :confused::confused:

reklama
Sorki dziewczyny ze nie pisiam ale czasu brak jak Amelcia ok to czas poswiecam Domisiowi a poza tym coś sie posypałam fizycznie po porodzie :-( i dziś własnie musze zaliczyć gina jakiegos
wybieram sie do Czeszejko bo w sumie to strasznie sie boje grzebania tam ....:szok: a ona raczej delikatna wiec mam nadzieje ze nie bedzie tak źle
no i mam nadzieje ze nie bedzie duzo ludzi bo przeciez musze zostawic swoją kruszynke a ona straszny ssak sie ostatnio zrobiła
sliczne dzieciaczki wasze:-)
mam nadzieje ze znajde w końcu kwile i pokaze wam moje cudeńka
tymczasm borem lasem trzymajta kciuki za moja wizyte

Co prawda nie wierzę w jakieś tam przesądy czy zabobony, ale dzisiaj od godz. ok. 11, u moich sąsiadów non toper leci piosenka R. Chojnackiego - Niecierpliwi. Normalnie włączony jest repeat i w kółko to samo.
Czy to ma jakiś związek z tym, że ja już też nie mogę się doczekać :confused::confused:
:-D:-D:-D:-D:-DDoczekasz sie doczekasz, jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem i wyspanymi nockami:tak:;-)
Sorki dziewczyny ze nie pisiam ale czasu brak jak Amelcia ok to czas poswiecam Domisiowi a poza tym coś sie posypałam fizycznie po porodzie :-( i dziś własnie musze zaliczyć gina jakiegos
wybieram sie do Czeszejko bo w sumie to strasznie sie boje grzebania tam ....:szok: a ona raczej delikatna wiec mam nadzieje ze nie bedzie tak źle
no i mam nadzieje ze nie bedzie duzo ludzi bo przeciez musze zostawic swoją kruszynke a ona straszny ssak sie ostatnio zrobiła
Współczuję, ten pierwszy raz po musi być traumatycznym przeżyciem. Będe trzymała kciuki za bezbolesne badanie. A Czeszejko to naprawdę spoko babeczka:tak::tak:

Chyba przejęłam pałeczkę nad ciągnięciem wątku:baffled::baffled::confused::confused:
Dwie największe gaduły (Fanti i Xmamuska) gdzieś sie ulotniły:confused::confused:
No i co w związku z tym...mam pisać sama ze sobą te 10 postów dziennie;-) które obiecałam:confused::confused::cool2:

Basia.. Amelcia cudeńko... mmmm.... słodycz poprostu..:tak: a jakiego ma przystojnego braciszka...:tak: Jeszcze raz GRATULUJE córeczki!!! (synka też..)

reklama
Dwie największe gaduły (Fanti i Xmamuska) gdzieś sie ulotniły:confused::confused:

Hmm... no to się dowiedziałam o sobie..:baffled: To tak jestem postrzegana na forum??:confused: Chyba się obrażę i nie będę się wogóle odzywać.. Agata Ciebie także do tego namawiam.. a co! ;-)
Ok zamilknę ale tylko coś powiem..:-p
Niuńka fajne zdjęcia Twoich aniołeczków.. Adaś super wygląda w przebraniu tygryska.. mój bratanek ma zdjęcie w takim samym przebraniu. A Paula jaka już pannica.. ale powiedz mi jedno.. jak Ty zmieściłaś wanienkę w brodziku??:confused: Ja już raz próbowałam małego w wanience w brodziku wykąpać jak byłam sama i nie miałam siły nosić wody ale za nic nie chciała się zmieścić, a na dodatek mam większy brodzik, kwadratowy..
Aga a Ty nic się nie martw.. doczekasz się jeszcze i tak jak Niuńka mówiła- jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem i przespanymi choć pewnie teraz z przerwami nockami. Potem to już nie takie przebudzenie będzie w nocy..:baffled:
Basiu koniecznie powklejaj jeszcze zdjęcia swoich szkrabów.. a może pokażesz się nam??
A co do wizyty u Czeszejko to na prawdę po porodzie bada jeszcze delikatniej niż przed- ja sama się strasznie bałam pierwszej wizyty po porodzie właśnie dlatego jak mówisz- bałam się grzebania tam..:baffled: ale nie było tak źle a wręcz prawie nic nie czułam..:tak: Koniecznie napisz co Ci dolega! Co to znaczy, że się posypałaś??:confused: Czy to coś poważnego??:confused:
Trzymam kciuki- będzie dobrze..:tak:
No dobra.. teraz mogę zamilknąć!:oo2:

Do góry