reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Xmamuska współczuje tak traumatycznego przeżycia z maleńką Julcią....to musiało być straszne:-( Boże...aż nie wiem co powiedzieć....
Buziaczki dla Sandruni co by szybko chorobę precz przegoniła... Oby to nie było nic poważnego...
Nacierpią sie te nasze dzieciaczki...

reklama
Zmykam bo jakaś padnięta jestem i obolała...
Jeszcze tylko napiszę do xmamuski ze widziałam Waszą czwóreczkę w Cerfurze:)confused:) Fajna z Was rodzinka:tak::tak::tak: Bliżej wiosny jak maluszki będą większe to może uda się zorganizować jakiś piknik poznaniowy;-):tak::-)

Niuńka też o tym już myślałam, żebyśmy się z maluszkami na wiosnę spotkały.. Mogłoby być fajnie..:tak: tylko jak na razie jest nas na forum 3.. Aga, Basia no i Klara gdzieś się ulotniły..:baffled:
No ale nie ma tego złego..nas 3 + 5 dzieciaczków.(zakładam, że Agata jest za spotkaniem:evil:). to i tak będzie zawrót głowy..:rofl2:
ale oczywiście lepiej jak byśmy były wszystkie..:tak:

A u nas noc minęła ok.. mały od 23 do 5.40 spał i dopiero przed 6 jedzonko.. teraz znów zjadł i dalej śpi.. to dobrze, bo mnie bierze choroba i muszę się wyspać.. wczoraj jak padłam przed 17 tak przed 19 się obudziłam.. i nie miałam potem problemu by zaraz po 23 pójść spać.. a i teraz chętnie bym jeszcze pospała ale mały jak się tylko koło niego kładę to zaraz się budzi a z drugiego pokoju go nie usłyszę.. eh.. to wygodnictwo by go do siebie brać rano..
Miłej niedzieli.. ja idę z małym do taty na obiad- mama i mąż w pracy więc sami sobie rządzimy..:cool2:

Witajcie u nas noc mineła spokojnie:tak: Sandrunia wieczorkiem zwymiotowała:-( ale to dobrze bo samą flegma:baffled: Julcia zrobiła jeszcze wieczorkirm sama kupke żółtą i już gęściejszą więc wszystko wraca do normy:-) Jeszcze tylko ten brzydki kaszel Sandruni:eek: do szpitala nawet z nią do lekarza nie ide,bo tam nieraz tacy lekarze przyjmują że szkoda gadać w poniedziałek pujde z nią do lekarza mojego:tak:

Niuńka a ja znów Cię niewidziałam:dry: Ja to zawsze jakaś zakręcona po tych hipermarketach chodze jak koń mam klapki na oczach i patrze za tym co musze, czyli najcząściej za uciekinierką Sandrunią która zwiewa zawsze na konia:happy:

A jeśli chodzi o spotkanie to jak najbardziej jestem za :tak: fajnie by było jak byśmy się tak spotkały, ale to dopiero na wiosne żeby cieplutko było :tak: :-)

Jeeny jaka niedziela... łeb mi pęka..:sick: zjedliśmy z tatą obiad, tato nakarmił małego i wziął go na spacer a ja ległam.. normalnie odpada mi głowa, oko mi zaraz wypłynie..:sick:
Teraz siedze sobie przed kompem i mam nadzieję, że mi zaraz przejdzie.. już spałam godzinę ale nadal coś "męczy" w środku.. Miałam iść do domu.. ale mi się nie chce.. poczekam u taty na męża i razem pójdziemy.. Postanowione- zostaje! I będzie przyjemne z pożytecznym- tato będzie się zajmował ukochanym wnuczkiem a ja sobie odpocznę..A co!
Dziewczyny mam pytanie.. czy znacie, czy możecie polecić jakiegoś dobrego dermatologa w Legnicy?? :confused: Moja mama ma problem z dłońmi- pęka jej skóra na palcach a każdy do jakiego pójdzie mówi co innego- jeden, że to przekwit (pokonsultacjach ginekologicznych okazuje się że do przekwitu jej jeszcze daleko), drugi, że to od proszków czyszczących, płynów itd (nic z tego od wielu miesięcy mama nie myje nawet naczyń bez rękawic o pranium ręcznym mowy nie ma a stan się nasila), jeszcze inny że to z wiekiem.. (totalna bzdura)...:no: Dlatego szukamy kogoś porządnego..:baffled:
Ile dalej poleżeć do sypialni.. a co.. skoro jest okazja..:-p

Włąśnie wruciłam z Sandrunią od lekarza ma zapalenie oskrzeli:-( Normalnie chyba niewyrobie :no: Bidulka męczy ją kaszel,aż zwraca flegmą, co jest akurat dobre:tak: Ale męczy się bidulka:wściekła/y: Mam tylko nadzieje że Julcia się niezarazi od niej bo to już by była katastrofa:baffled: :szok: :no:

uffff, wreszcie chwila i czas żeby coś skrobnąć. Właśnie odprawiłam męża do pracy po 2-tyg. urlopie, Oli śpi a ja mam wolny komputer :-).

U nas wszystko w jak najlepszym porządeczku, synek chowa się zdrowo i jak na razie przesłania nam cały świat.
Nigdy nie myślałam, że takie maleńkie cudo może wnieść tyle szczęścia i radości.

Jeżeli chodzi o spotkanie z naszymi milusińskimi, to ja jestem jak najbardziej za. Szczerze mówiąc, kiedyś o tym myślałam. Jak będzie ładnie na dworze można by się spotkać gdzieś w parku na przykład i porozmawiać "na żywo". Więc jeśli będą jakieś propozycje to proszę mnie też uwzględniać ;-).

Parę fotek mojego słoneczka :-D

Aga śliczny Ten wasz Oli :tak: Miło że do nas zaglądnełąś i mamy nadzieje że będziesz to robić częściej:tak:Napisz czy jest grzeczny:confused: JAk nocki i wogle

Aga Oliver rośnie jak na drożdżach.. mam wrażenie, że on jest większy od mojego synka- na tym przewijaku jest taki długi.. Ale chłopak cudo.. szkoda, że mamusia nie chce pokazać nam swojej szczęśliwej minki z dzieckiem na ręku..
A co do spotkania.. fajnie żebyśmy wszystkie były.. też myślałam o parku.. no i koniecznie z dziećmi i raczej bez facetów.. co Wy na to?

reklama
Do góry