reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Aga ja nie chce czekać aż tyle czasu aż mały zacznie biegać.. Słyszałam kiedyś o takich ćwiczeniach, że się chodzi z dzieckiem ale niestety tylko w trójmieście to jest.. u nas nie ma na to szans..:baffled: w domu ćwicze sama ale to nie to samo bo brak mobilizacji..:baffled:

A to łóżko, które wczoraj dziadek kupił wnuczkowi:
2vb0l75.jpg

reklama
To jeszcze jak już szaleje ze zdjęciami to może porównanie jak moje dziecko w ciągu dwóch miesięcy urosło. To są te same body w drugiej dobie po urodzneiu i dziś..:tak:
8.12.2006
30jocpw.jpg

6.01.2007
4gox2ls.jpg

Acha.. jutro mój synek kończy dwa miesiące.. HURA !!!:-):-):-):-)

A zapomniałam - a słyszałaś o tym, że na basenie przy SP 12 w Legnicy mają się zacząć właśnie też ćwiczenia dla dzieci (od 2 miesiąca) i mam. Tylko dokładnie nie wiem co i jak, bo ostatnio mi mąż coś mówił, że niedługo będziemy chodzić całą rodzinką na basen (bo jak na razie on sam chodzi, w niedzielę mają wynajętą przez zakład pracy na godzinkę całą pływalnię).
Już na samą myśl nie mogę się doczekać, jak wiosną będziemy się pluskać.

A co tu dziś taka cisza??:confused:
Agata, Niuńka, Aga, Basia, Klara... no co jest dziewczyny??:confused:

jeszcze jestem w domu i czekam i czekam .... a tu nic. Ja już chcę mieć to za sobą. Już teraz wiem jak się czułaś Agata po terminie. Ciekawe czy wydarzy się cos do poniedziałku ??

Cześć...
Wczoraj zaliczyliśmy rajd po lekarzach.
Adaśko zaszczepiony na zaległe jakieś tam szczepienie.

Ja wyszłam od lekarza ze skierowaniem na usg wątroby i zaleceniem diety niskotłuszczowej plus skierowanie do szpitala na przegrode nosową:szok::szok::szok:
łaaaaaaaa....normalnie nie wyobrażam sobie:baffled::baffled::baffled:

A jak wracalismy wieczorem do domu to byliśmy świadkami wypadku. Samochód walnął w kobietę na przejściu. Babka miała zielone on czerwone i się nie zatrzymał...zresztą tam często tak jeżdzą (przejście tuż obok ul Krętej)
Straszne to było....

reklama
Hej :-)
My zaraz szykujemy się na sanki z Sandrunią:-) i popstrykać kilka fotek jej puki jest śnieg:eek:

Mariola niemoge normalnie jak patrze na te zdjęcia jaki ten Twój Oliwierek jest do Ciebie podobny:tak: Normalnie skóra zdięta z mamusi:cool2:

Odezwe się jak wrucimy i będe miała chwilkę

Do góry