reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Basia a Ty się tak nie spiesz z rodzeniem.. poczekaj do terminu.. Twojej dzidzi też jak będzie trzeba przemówię do rozumku..:-p

reklama
Zapomniałam o jeszcze jednym.. Aga śliczny brzuszek..:tak: aż Ci normalnie zazdroszczę bo za swoim się już stęskniłam..:cool2:
Powiedz mi tylko jakim cudem udało Ci się w jeans'y wcisnąć??:confused:

Ostatnio moja mama robiła porządki w swojej szafie i wynalazła swoje "rozbite" jeans'y ze strechu a'la biodrówki i bez problemu zakładam je pod brzuszek. Szkoda tylko że nogawek nie widać :-), przynajmniej z 10 cm podwinięte hehe. Ale co tam, najważniejsze że są wygodne i mam nadzieję, że jeszcze przez jakiś czas mi posłużą, bo są to ostatnie spodnie "wyjściowe" w które się mieszczę :-p.

Agata - a czy tobie się nie pomyliły ciąże ?? Bo to chyba słonie mają 12-sto miesięczną. A ty jesteś w tej normalnej i już czas na ciebie !!!
Ja już normalnie z forum prawie nie wychodzę tylko co jakiś czas podchodzę do kompa i odświeżam, a tu nic - taka niepewność. Hmmm a może okna umyjesz albo po schodach pobiegasz, podobno to pomaga :-D.

Pozdrawiam i czekamy na twojego dzidzię.

Aga hehe :laugh2: :laugh2: :laugh2: ależ mnie rozbawiłaś :-D :-D :-D A tak apropo słonie noszą ciąże ponoć 24 miesiące ;-) No mi już się zaczoł 10 miesiąc :baffled:Włąśnie nawet wykorzystałam moment że mąż wyszedł i odkurzałam i nici niedziała nic namnie

A cóż to tak zacichło??:confused: Ej.. dziewczyny co Wy macie dziś wolne od bb?? :confused:
Agata a ty co??:confused: Odpoczywasz czy rodzisz??:confused:

No to właściwie dobrze, że odpoczywasz.. później przyda Ci się dużo siły a poza tym przecież nie chciałaś urodzić 13..:no: Czyli.. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..;-)

A teraz się troszkę pochwalimy.. ;-)
Kilka zdjęć Oliwierka..
1. U dziadków..
2. Po wczorajszym całodniowym nie spokoju zasnął jeszcze podczas kąpieli i na śpiąco go wycierałam..
3. Z tatusiem..
4. Wygodna pozycja na mamy brzuchu..(dobrze że go troszkę jeszcze zostało..:-D)

reklama
Dziękujemy za komplementy..:-)
Agatko najśmieszniejsze jest to, że on tylko na zdjęciach wychodzi taki okrąglutki bo w rzeczywistości aż tak okrągłej buźki nie ma..:eek:
A poważnie to powiedz jak Ty się czujesz?? :confused: jak się psychicznie masz??:confused: Bo my tu żartujemy, śmiejemy się a poważnie nic nie mówisz.. :baffled: Czy nadal jesteś na etapie oczekiwania i niecierpliwości czy już może na etapie strachu??:confused:

Do góry