reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Hej:-)
No nareszcie mamy ciepełko:-):-):-) oby zima już do nas nie wróciła.

Majcia miała ostatnio jakiś kaszelek, ale oprócz niego żadnych innych objawów, nie wiem co to za cholerstwo:confused: Dawałam syropek i już jest ok, jeszcze tylko od czasu do czasu coś tam odkaszlnie:tak:

Mam nadzieję, że wasze dzieciaczki wszystkie już zdrowe:tak:

Agata ja na spacerek zawsze chętna, ale do mnie to trzeba na komórę, bo kompa odpalam przeważnie po południu:sorry2: Mam nadzieję, że zdążymy się jeszcze spotkać przed twoim wyjazdem:tak:

Ewelina faktycznie sporo masz teraz na głowie, ale już nedługo, pozdajesz wszystko i będziesz odpoczywać;-)
Daj znać kiedy będziesz mogła iść zapisać się na egzamin, bo pogoda już jest ładna, można więc to załatwić. Im szybciej tym lepiej:tak:

Mili, banbino a co tam u was? Odezwijcie się baby;-)

reklama
Witam Was kochane i dziekujemy Wam za mile slowa, u nas ok , pogoda przepiekna az chce sie zyc. Zycze zdrowka Wszym dzieciackom , a ja jestem przeziebiona zazywam cala mase lekow bo szkoda mi pogody dla malutkiej , pozdrawiamy i caluski.

A to zdjecia z dzisiejszego spacerku a ja wygladam jakbym nadal byla w ciazy szok, a moja siostra jest w 8 miesiacu i ja chyba mam wiekszy brzuch od niej:-D

Mili dużo zdrówka życzę:tak: A co do brzucha to nosiłaś/nosisz może pas poporodowy? Mi naprawdę pomógł, nosiłam po kilka godzin dziennie po porodzie a już na wyjście to obowiązkowo i brzuszek się "wchłonął":tak: Natalcia na zdjęciach cudna, taka kruszynka maleńka:-)

Dziewczyny fajnie było się z wami spotkać dzisiaj na spacerku:tak: Ewelina jak znajdziesz chwilunię to wklej parę fotek plisss:sorry2:

A ja siedzę z okładem z lodu i cierpię po wyrwaniu 8-ki:hmm: Wzięłam dwa paracetamole, może mi trochę pomogą...

Hej....wpadam na momencik...

Mili świetne zdjęcia ze spacerku....a brzuszek to mnie zaskoczył, juz myślałam że dzidziuś w drodze;-) No a pas robi swoje, tyle ze zakładany od początku po porodzie....Poza tym zdrówka życzę:tak::tak:

Agnieszka współczuję tego wyrywania, ale pomyśl że już nie będzie bolało:tak: Już po wszystkim:tak:

Agata, u lekarza nie dowiedziałam się nic więcej ponad to co już wiedziałam :sorry2:Leki, kontrola, badania....standard:baffled: No a swoją drogą niezły szpieg z ciebie;-):-p:szok:

A to nasz spacerek
dsc00030bg4.jpg

dsc00031tj3.jpg

dsc00033bl8.jpg

dsc00034hd1.jpg

dsc00035bp6.jpg

dsc00037al3.jpg

dsc00038xy3.jpg

dsc00039gx1.jpg

dsc00040qf9.jpg

dsc00041ih8.jpg

dsc00042mo4.jpg

dsc00043mo0.jpg

reklama
Dziekuje, dzieciaczki super. A ja pas nosze jak tylko wyszlam ze szpitala i wtedy na spacerze tez mialam a on powoduje ze mi tak wszystko do gory idzie chyba potrzebuje ciasniejszy, a jak nie mam pasa to taki flaczek wisi, pytalam ginki o to to powiedziala ze to tkanka tluszczowa bo wszystko juz do normy wrocilo, wiec zostaje tylko intensywnie cwiczyc.

Do góry