reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
MOC PREZENTÓW OD ZAJĄCZKA
CO KOSZYCZEK TRZYMA W RĄCZKACH,
WIELU WRAŻEŃ, MOKREJ GŁOWY
W PONIEDZIAŁEK DYNGUSOWY.
JAJA ŚWIĘCONEGO
I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Witam poświątecznie.

Banbino GRATULACJE!!!!! Teraz czekamy na relacje z wielkiego dnia, no i może jakieś foto synka, no i jak ma na imię?:tak:

Święta i po świętach....wczoraj z Paulą odwiedziłam lekarza w szpitalu bo nic nie lepiej a zdecydowanie gorzej, no i mamy anginę i antybiotyk.

Agnieszka papierów z prawka nie mam jeszcze bo w piątek odwołałam jazdę bo nie miałam co z Paulą zrobić....ale w tym tygodniu powinnam mieć to pójdziemy i sie zapiszemy:tak:.

Hejka:-)

Biedna Paula:-( duuużo zdrówka dla niej:tak: A z tym zapisem na egzamin to i tak trzeba poczekać na lepszą pogodę, bo to co się dzieje za oknami to jakaś masakra totalna:szok::wściekła/y: a my przecież z dzieciami będziemy szły:baffled:

A ja dzisiaj byłam w końcu u dentystki, dzięki Ewelina za polecenie jej, bardzo fajna babeczka:tak: Zdziwiłam się, bo myślałam, że mam mnóstwo zębów do naprawy a okazało się, że tylko 2:-) Ale za to chyba powymieniam sobie ciemny amalgamat na porcelankę:tak:

Poza tym u nas wsio ok, tylko ta pogoda mnie dobija:wściekła/y: ja chcę ciepełko...

Hej

Agnieszka, cieszę się że dentystka ci podeszła, co prawda wygląd ma trochę nie ten tego ale ogólnie robi dobrze i delikatnie:tak::tak:. Na egzamin czekam tylko na hasło od ciebie co gdzie i kiedy, postaram się dopasować:tak:....chociaż póki co pogoda nie nastraja optymistycznie.
No i mam kosmetyki dla ciebie:tak::tak::tak:...święta minęły więc czekam z kawką:-):tak:
Agata a co u ciebie, nic nie piszesz jak tam święta?

A u mnie cd choróbska u Pauli:sorry2: biedną tak męczy że aż nie ma chęci do zabawy, Adaśka też dopadł katar...całe szczęście że tylko katar no i oby nic więcej sie z tego nie wykluło:baffled:

reklama
Hej
Unas święta zleciały w bardzo rodzinnej i ciepłej atmosweze:tak: w niedziele caly dzionek u babci z cala rodzinka a w poniedzialek u tesciow:tak:

Dziewczynki zdrowe i szaeja ze mame doprowadzaja do szoku:szok:

Dziewczyny 7-8 kwietnia jade do wrocka na leczenie jodem 131 czyli do 22 kwietnia jestem na przymusowym urlopie od dziewczynek, jak tylko o tym pomysle to plakac mi sie chce:-( niewiem jak ja zniose ta rozlonke:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( juz placze i tesknie a co bedzie potem:-:)-( ahh ale mam nadzieje ze jod wyzre moja tarczyce i jej gozki i ze bedzie dobrze.Ale jest ciezko sie roztac z dziecmi:-(

Do góry