reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Hej:-)
Ja się dzisiaj w końcu zmobilizowałam i pomyłam okna, wyprałam firany, najwyższy czas już był;-):-)

I jestem mega szczęśliwa, bo udało nam się wynająć pomieszczenie, które stoi obok naszej działki, będziemy mieli więc na ratę kredytu i nawet jeszcze zostanie na waciki:tak::-D Już teraz to się tak nie boję tej hipoteki, możemy budować:tak::-)

reklama
Hej babeczki...

Agnieszka cieszę się ze jednak poczekałaś na mnie z zapisem na egzamin....razem raźniej. No i super że jednak udało wynająć się to pomieszczenie, jak by nie patrzeć dodatkowa kaska:tak:

Agata jak tam dziewczynki, lepiej choć troszkę?

Banbino czekamy z niecierpliwością na wieści, może to już:confused::confused:

Agnieszka może i do mnie przyjdziesz i chociaż okna pomyjesz;-):rofl2::-p. Miałam się za to zabrać dzisiaj ale kiepsko coś się czuje...trzeci dzień na tabsach odchudzających (tych niedobrych niestety :sorry:) już robi swoje:baffled: Ale przynajmniej od razu efekt widać -2 kg:tak:

No i pokrywa dziś dotarła, jednak dalej zero kontaktu z gościem.....po raz pierwszy będę wystawiać negatywa.....kiedyś musi być ten pierwszy raz:sorry:

Agnieszka no to super ze udalo sie wam wynajac pomieszczenie,dokładnie dodatkowa kasa:tak:

Ewelina fajnie ze chudniesz:tak: zazdroszcze ci bardzo tego:tak::-( ja niestety boje sie wziasc te tabletki,bo ponoć z nadczynnoscia tarczycy niemozna:no: ja mam obsesje na punkcie mojego wygladu, z tego powodu mam ciagle doła:-( normalnie plakac mi sie ciagle chce:-( od 6 dni robie 6 weidera,staram sie niejesc po 18 i slodyczy, nawet niepodjadam miedzy posilkami ale mysle ze i tak to mi niepomoze:-( dzis zaczełam tez kykac chrom zeby niejesc i niemiec ochoty na slodycze:crazy:

banbino jak tam,nadal w dwupaku:-p

Mili a ty gdzie sie podziewasz:confused2:

dziewczynki niby lepiej ale nadal maja katarek, choc juz duzo mniejszy:tak: no i kaszla troszke jeszcze ale juz jest coraz lepiej:tak: dzieki

Dziewczyny trzymam za was kciuki:tak: a SIO wstrętne kilogramy:growl: a swoją drogą to nawet nie wiem co to jest ta 6 weidera:zawstydzona/y: I Agata nie nastawiaj się tak negatywnie, skoro coś robisz to na pewno będą tego efekty:tak: Tylko mogłyście poczekać z tymi dietami na po świętach, bo jak tu sobie odmówić tylu przysmaków;-)

Ewelina jak zasłużył na negatywa to nie ma się co przejmować, tylko pewnie on odwdzięczy się tym samym:baffled:

Agata super, że z dziewczynkami już lepiej:tak:

Banbino czekamy na jakieś wieści:-)

Hej
No widać że chyba wszystkie nas dopadła przedświąteczna gorączka:tak: No my już zakupy porobiliśmy, chałupę wczoraj wysprzątałam, jutro jeszcze ostatnie poprawki, trochę gotowania, prasowania i jesteśmy gotowi do świat....:tak::-) Oby tylko Paulę mi nie rozłożyło na maksa, bo dziś obudziła się z gorączką, coś kaszle i skarży się na ból gardła...póki co, leczymy domowymi sposobami:sorry:

Agata a jak dziewczynki, już chyba po chorobie:sorry: Kurczę biedne te nasze dzieciaczki:-(
A z wagą i wyglądem doskonale cię rozumiem....właśnie z podobnych powodów sięgnęłam jednak po te tabletki, wiem że szkodzą ale....chęć wyglądania normalnie jest silniejsza. Agnieszka sama się pukam w głowę ze zaczęłam przed świętami tą okropną walkę, no ale cóż zrobić, muszę wytrwać:tak::tak::tak:

Banbino milczy, więc może już tuli w ramionach maleństwo:tak:
Mili, a ty gdzie nam sie zapodziałaś???:sorry:

Moje dziewczynki już dużo lepiej, sandrunia niebieze juz antybiotyku tylko jeszcze julcia dziś i jutro dostanie i mam nadzieje ze lepiej bedzie, ma jeszcze kaszelek:-(

Dla wszystkich chorowitków dużo zdrówka:tak:

A ja właśnie wruciłam od fryzjera i mam nową fryzurkę:tak: wkońcu cos zmienilam i to duzo bo z dlugich zeszlam na krotkie:-p tuszy niemoge zmienic to chociasz wloski musialam:-p zdjecia gorszej jakosci bo z kamerki:sorry: - z noweg sprzeciora:rofl2:

Banbino juz chyba tuli swoje malenstwo, tak dawno jej tu niebyło:tak:

Mili a tyż gdzie ??

Hej:-) No fakt, trochę przed świętami jest urwania głowy:tak:

Ewelina zdróweczka dużo dla Pauli, oby rozeszło się po kościach:tak: A jak dzisiejsza jazda, dał ci już te papiery do egzaminu:confused: Ja jutro jeżdżę, tak mi nie pasuje ten dzień, ale co zrobić:baffled:

Agata zdjęcia niezbyt wyraźne, ale z tego co widać to fryzurka bardzo fajna:tak: No i gratuluję nowego zakupu:-) A laptopika już macie:confused:

Banbino mam nadzieję, że jest tak jak myślimy i dzidziuś jest już z wami:tak::-)

Jestem , jestem dziewczynki , swieta pelna para, sprzatanie gotowanie no i mala dala dzis popalic a w poniedzialek chrzciny Natalki wiec czasu roche mniej. Zycze WAM zdrowych i wesolych Swiat oraz mokrego dyngusa, i oby Wasze dzieciaczki zdrowe byly:tak:

reklama
Hej dziewczyny ja już po :-D. Synuś sliczny i zdrowy waży 3400 .Jak trochę odpoczne napisze coś wiecej .
Pozdrowienia i wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych

Do góry