reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
Squomage gratuluję:tak:

yummy mumy witam na wątku. Najlepszy sposób na towarzystwo dla Twojego synka to rodzeństwo ;-);-);-) Co do spotkań to nie byłam. U mnie trochę z czasem krucho. Ale chętnie bym się wybrała.

...no tak rodzeństwo to na pewno dobry pomysł , ale na razie nie jest w planach ...

POZDRAWIAM !!! :)

Załączniki

• ABCD0007..jpg
    ABCD0007..jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 32
  • 13141.jpg
    13141.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 32
  • 13135.jpg
    13135.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 30
  • ABCD0015..jpg
    ABCD0015..jpg
    22 KB · Wyświetleń: 32
Squomage serdecznie gratulacje!!!!:-)
Witam nowe forumowiczki. Fajnie , że wiosna nam się wreszcie zrobiła.
My zapisaliśmy Maksa wczoraj do zaczarowanej chatki, od maja będziemy go prowadzać na 4 godziny.Moje dwie koleżanki też zapisały swoje dzieciaczki to może będzie im raźniej.

Witam brzuchatki z Częstochowy. JA od początku ciazy wpuściłam się w temat wrzesień 2010, bo taki mam termin porodu,że wogóle nie zauważyłam tego tematu. Mam na imię Karolina mama 34 lata-termin porodu 18 września, w domciu już jeden duży synuś -Mikołaj 10lat:-)

Witam i ja. Mam na imie Aśka, mieszkam pod Cz-wą, mam 34 lata i dwóch synów: 10 lat i drugi 10 miesięcy. Jeżeli nie macie nic przeciwko, chętnie dołącze do Was.

Widzę,że nasze grono się powiększa.Witam nowe forumowiczki.
U nas na razie nici z przedszkola, Maks w lany poniedziałek wylądował na parkitce z zapaleniem płuc, co ja się spłakałam,bo nie mogłam z nim zostać gdyż sama byłam chora. Moja mama z nim została. Na szczęście szybko reagował organizm na leki i o tygodniu Maks był już w domu.
Teraz już jest ok i biega jak oszalały

ponoć duzo dzieci aktualnie choruje na zapalenie płuc i oskrzela. mój Arti niedawno dopiero skończył antybole po zapaleniu oskrzeli.Nie obyło sie tez bez zastrzyków.

Witam Dziewczynki! Mam 34 lata,dwóch synów 12 i 9 lat. Obecnie w 24 tyg.ciąży z podobno dziewuszką. Chciałabym się czegoś dowiedzieć o szpitalu na Mickiewicza. Chodzę do lekarza na NFZ dr. Wilkowski. Rodziłam już na Parkitce i na PCK. Teraz zanosi się na Mickiewicza. Nie wiem co sądzić o tym szpitalu. Czy któraś z Was tam rodziła???

reklama
Witam serdecznie częstochowskie mamusie :-)

Mam na imię Kasia i jestem mamą dwumiesięcznego Mikołaja :-)
Ostatnio trochę mi samotno, więc mam nadzieję, że pozwolicie mi do siebie dołączyć :-D

Pozdrawiam serdecznie wszystkie częstochowianki i ich pociechy

Do góry