reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Kamu jeszcze troche i bedzie pewnie biegał:tak:Fajnie,ze udało ci sie wrocic do pracy.A z kim Max siedzi?
Jo a co u Was?Dziewczynki zdrowe?
My ten tydzien przesiedziałysmy w domu.Ja miałam mega katar a Julcia troszeczke kaszle.Niech juz przyjdzie ta wiosna,bo mam dosc tej zimnicy:wściekła/y:

reklama
witam.. mam do was takie małe pytanko.. znacie może jakiegoś prywatnego specjaliste od USG bioderek dla noworodka.. jeśli tak napiszcie adresy i telefony.. bede bardzo wdzieczna.. :):-)

A co tutaj tak cichutka?Pogoda dopisuje to Czestochowianki spaceruja?
U nas dobre wiadomosci,Julia od wrzesnia bedzie przedszkolakiem:tak:I teraz troche gorsze-koniec spania,czas zbierac manatki i do roboty:szok:
A co słychac u Was?
Jo jak dziewczynki?
Kamu jak Maksiu,zbiera sie juz do chodzenia?
Squomage jak twoja trojeczka?
Pasadenka brzuszek rosnie?A jak rodzenstwo reaguje na wiesc o powiekszeniu sie rodzinki?W jakim wieku masz dzieciaczki?

U nas dobre wiadomosci,Julia od wrzesnia bedzie przedszkolakiem:tak:I teraz troche gorsze-koniec spania,czas zbierac manatki i do roboty:szok:

Jo jak dziewczynki?
Hej Mada. Jakoś tak leniwie nam się pisac nie chce ;-)
Dobre wieści faktycznie, to Wam się udało z tym przedszkolem. Tak szybko u Was ogłosili wyniki naboru?
Od września wracasz do pracy?

A u nas Ania ma zapalenie ucha po tym jak miała zapalenie oskrzeli a zaczęło się od "głupiego" kataru. Siedzi w domu już kupę czasu. Ja i Natalka też byłyśmy zainfekowane, u Natalki skończyło się na katarze, w sumi najlżej to przeszła. Co cyc to cyc :-). Teraz chory mężuś. Co by sprawiedliwie było.
Siedzimy na dworze jak długo się da, Natalka najchętniej by na czworakach po trawce "chadzała" ale zadowala się za rączkę. W domu próbuje sił na dwóch nogach i coraz większe dystanse udaje jej się pokonać. Poza tym wlyzie w każdą dziurę i żadna szuflada nie jest jej obca.

Czekamy na deszczyk, bo strasznie się kurzy :-p

Deszczyk deszczyk -roslina potrzebny a tu tylko pokropilo troche i kurzy sie tak samo jak sie kurzylo....u nas tez

Joanna potupta mala za chwilke sama...czas leci

U mojej trojki wsio oki.Starszaki dzis do kina poszli a maly smykuje w domu bo na dworze bardzo wieje.

Jutro maja nam ziemie rozparelowywac i teren podnosic i chlop sam w domu z dzieckami z tym zostal bbo ja na kursiku jutro jestem.Poradzi sobie ale bedzie sie dwoil

Dopiero teraz zajrzałam,bo maz był na urlopie i nie miałam czasu.
Jo mam nadzieje,ze juz jestescie zdrowi?Niestety zapalenia ucha sa praktycznie zawsze u dzieci od kataru:-(
U nas do przedszkola zapisy były od 2 marca a lista w połowie kwietnia.W miare szybko-przynajmniej wiem na czym stoje:-)Tak,trzeba isc do pracy:baffled:Nie ma deszczu i ja sie ciesze:-)Wiem,wiem,biedni alergicy,deszcz potrzebny...Niech pada ale najlepiej w nocy;-)

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Dziewczyny wlasnie zrobilam kurs masazu chinskiego.Jakby ktoras chciala abym ja gratis pomasowala i poustawiala to piszie na pw .sie jakos umowimy.
Caluski

reklama
Do góry