A-ASIA
Fanka BB :)
witam się po długiej nieobecności... byłyśmy 4 dni w szpitalu na PCK jak się okazało Mała złapała rotawirusa... wróciłyśmy dopiero wczoraj i pierwsze co to nastawiłam pranie rzeczy ze szpitala i poszyśmy z małą odsypiać... jak sie okazało Karolka bardzo towarzyska - jedno dizecka zaczynało płakać to i ona nawet przez sen towarzyszyła swoim głosikiem... dziś mam podjechać na szpital po wypis bo mi wczoraj nie dali ale nie wiem bo nie mam dziś autka a wózkiem z dzieckiem to pogoda dziś nie bardzo więc chyba sobie odpuszczę i dopiero jutro się wybiorę... M zostawi mi autko i będę mogła też do urzędu po dokumenty jechać... w szpitalu warunki takie sobie - byłyśmy na oddziale biegunkowym - sale po 3 osoby ale rodzic jak chciał z dzieckiem zostać to spać na podłodze musiał - jeszcze dziś mnie wszystko boli a przez stres i niewyspanie to trochę mało mleka mi się wytwarza... ach... dobrze że już mała lepiej się czuje i powoli wraca do zdrowia bo jeszcze ma kupki biegunkowe i ze śluzem ale na szczęście wczoraj była tylko jedna i to na sam wieczór zmykam nadrabiać domowe zaległości
miłego dnia dla Was dziewczynki i dużo zdrówka!!
miłego dnia dla Was dziewczynki i dużo zdrówka!!