reklama
rudykot2
Mama Franka Baranka
Ja też podaję krowie, gdzieś od 2 miesięcy i nie ma problemu, a nawet chętniej młody pije jak modyfikowane dziennie ok. pół literka wychyli
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Skoro Wy podajecie to i ja będę podawać....odczekam do 18 miesiąca i przechodzimi na mleko krowie
Mada80
Fanka BB :)
Powiem Wam szczerze,ze ja tez miałam w planach od 18 miesiaca podawac krowie..Tylko ile procentowe podajecie?Bo 3,2to za tłuste prawda?Troche mnie przeraza to podgrzewanie w nocy...
PaulinaAnna
Mada a ty nadal karmisz w nocy
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
No właśnie, też się nad tym zastanawiałam, po co Ty chcesz podgrzewać mleko w nocy. To Julia jeszcze je w nocy??
nadia
Mój Wiktor oprócz obowiązkowej porannej i wieczornej butli Nutramigenu z kaszką pije "hektolitry" herbatek z Bobovity (różne rodzaje), lub soków lekko rozcieńczanych wodą, ewentualnie wodę z odrobiną soku malinowego Paola. Niestety o mleku krowim nie mam co nawet myśleć, wyszło nam bowiem na testach minimalne ale jednak uczulenie na mleko; kakao/czekolada również surowo zabronione:-(
reklama
Mada80
Fanka BB :)
Niestety...Juz było tak,ze piła flache wieczorem o 20.30 i potem dopiero rano 5-7 a potem jej sie odmieniło i bywa,ze chce tez w nocy.Zwłaszcza po tej anginie...Chłepta to mleko jak smokObudzi sie w nocy wiec jej probuje wepchnac smoczek a ona wyrzuca go i zaczyna wrzeszczec..Dopiero jak wepchne jej butelke to cisza.Smoczek wyrzuca do skutku.Terrorystka normalnie...
Podziel się: