reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

moze reserved? albo h&m? tam nałatwiej jest kupic wszystko dla wszystkich, a jak sa wyprzedaze na dzieciecym to az milo taaaaaakie ceny:-D

gratuluje zakupow,tylko teraz klopot z tym mezem:-D

reklama
Ja dzisiaj rowniez kupilam sobie dwie bluzeczki,z ktorych jestem mega zadowolona:tak::tak::tak:

A teraz to wybieram sie na solarium ale czekam az mi sie @ skonczy;-)

SZERLOCK:-)Ja rowniez lubie sklepy h&m i reserved:tak:i szczegolnie jak sa wyprzedaze:tak:
Moja rodzina to juz sie smieje ze jak chca kupic cos moim dzieciom to h&m omijaja bo juz wszystko stad mam:tak::tak::tak:

Ostatnio w h&m kupilam coreczkom kaszkiety na wiosne po 6zł za sztuke:szok:

gratuluje udanych zakupow :)))
a ktory to taki fajny sklep, ze wszystko w jednym kupisz?

tak jak forumowiczki napisały w tym przypadku był to reserved:-).

za to wczoraj wyrwałam męża (dosłownie) na wspólne zakupy z nadzieją, ze i on cos sobie kupi, bo ostatnio jest takim mega skąpcem, ze nie moge uwierzyć:baffled:. przed ślubem to sie stroił i wogle a teraz był taki moment, ze ostatnie jeansy porwał i przez chyba 4 miesiące nie miał tego typu spodni, bo skąpił na nowe:crazy:. wprawdzie od półtora roku jesteśmy w trakcie baaaaardzo przeciągającego sie wykończania domku i cierpimy na chroniczny brak kasy :szok: ale bez przesady.
moim zdaniem właśnie teraz (czas przecen i wyprzedaży) mamy dobrą okazję do nadrobienia braków ubraniowych.

ale do rzeczy.
wczorajsze zakupy to był jak dla mnie mega totalny nalot na wszelkie sklepy damsko-męsko-dziecięce w jednej z nielicznych galerii w moim mieście. miałam nadzieje, ze kupimy cos fajnego (z naciskiem na spodnie akuratne na wiosnę) dla małego) własnie w H&M ale sie grubo rozczarowałam. w naszym mieście wyprzedaże w tym sklepie to pic na wode. w dziale dziecięcym dla chłopaków byl tylko jeden regalik z przecenami a to co na nim wisiało to były jakieś marne resztki z dna magazynu. wprawdzie wybraliśmy jedne spodnie za 20 zeta ale przekonała nas do tego bardziej cena niż wygląd spodni.
osobiście nie mam porównania jak to jest w sklepach tej sieci w innych miastach ale z opowiadań znajomych wynika, ze nasze H&M oferuje w większości resztki ze sklepów z innych miast a poza tym za wyższa cenę.
ogólnie rzecz biorąc mi osobiście rzeczy z tego sklepu nie podchodzą, ale z ubrań dziecięcych to podoba mi to co mają.

poza tym kopiłam też dwie bluzeczki na lato dla siebie - dwie za 44 zeta.
super sweter zapinany na jeden guzik za 59 zeta.

dla syna:
w/w spodnie + drugie spodnie bojówki moro za 52 zeta, rajstopy 2 pary za 15 zeta i body za 9 zeta.

mąż zaszalał:blink: i kupił dwie koszulki na lato za 29 zeta szt. + bluzka z długim rękawem za 39 zeta to w reserved no i slipy:-D.

jestem w miarę zadowolona:-).

nasz hm tez badziewie a nie promocje dla dzieci robi - jeszcze nigdy nic tam w promocji nie kupilam, za to mi udalo sie kupic wczoraj czarne skorzane buty na bardzo wysokim obcasie z 4 paskami zapinanymi nad kostka w wyprzedazy - z 199 na 50 pln i jestem podwojnie zadowolona, bo nie dosc - ze buty fajne, to jeszcze za bezcen je kupilam

witami z gory przepraszam że piszę nie na temat ale czy mógłby mi ktoś powiedzięć jak zacząc nowy post- od godziny mecze sie z szukaniem i lipa-nie mam zielonego pojęcia!!!!!!!:crazy:

w takim tempie jak sie bede zbierac za zakupy to moze sie na przyslzoroczne wyprzedaze zalapie :-D

Wrocilam od rodzicow z mysla ze skocze na jakies zakupy (dla siebie, bo dla Jancia wszystko wlasciwie mam) no i mowy nie ma poki co :no:

Ale wszystkim lowczyniom okazji gratuluje :-)

reklama

Yoanka rzeczywiście super okazja Ci sie trafiła:tak:.
ja raczej nie mam takiego szczęścia co do wyprzedaży. W sumie to chyba raz tylko udało sie mi kupic cos dużo taniej. pod koniec lata likwidowali u nas jeden ze sklepow z ubraniami dla dzieci i tam kupilam synkowi kurteczkę Wójcika za 25 zeta przecenioną ze 125. byłam mega szczęśliwa. mam tylko nadzieje ze na wiosnę będzie akurat:-).

Ostatnia edycja:
Do góry