reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co do imion naszych pociech to... / Drugie imię :-)

reklama
moze dlatego ,ze dlugie kilku sylabowe, malo opcji zdrabniania, ciazkie do wypowiedzenia dlaopcokrajowcow, sama zdecydujesz najlepiej;-)Alicja bardzo ladne a jak zdecydyjecie sie mieszkac w Holandii to Alicja /Julia bardziej kosmopolityczne a jednoczesnie Polskie, tradycyjne i ladnie sie zdrabniaja

No co wy, Agnieszka to bardzo fajne imię :pPPPPP Zdrobnienia,: Aga, Agusia, Agniesia, albo np Niesia (mój ojciec mnie tak nazywał jak byłam mała :)

OLGA mąż
GABRYSIA córka
a ja ????? sama nie wiem ANIA ??? (tak nazwała lalkę jako pierwsze nadane imię przez naszą KOKONELIĘ)
ciężko!!!!!!!!!!!!!!

U mnie na 90 % bedzie Gracjan Andrzej musze przedyskutowac jeszcze z mezem , ale to i tak ja bede miała ostatnie słowo chociaz biore pod uwage Natan ale jestem bardziej za Gracjankiem

reklama
Jesuu a ja jeszcze nie wiem .:confused::confused::confused::sorry2:
Myślałam o dziewczynce: Antosia Wiktoria:-)
A tu ginek zawyrokował że synuś, no i zgłupiałam. :tak::tak:;-);-)Nie byłam w ogóle przygotowana:-):-):-)
trzeba będzie znowu ruszyć mózgownicą hihihi

Do góry