reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co dla faceta? Pomysły na prezenty

megusek

Fanka BB :)
Mimo, że ten dział jest głównie dla nas babeczek to przecież facet to też człowiek...musi jakoś wyglądać ;-) Może na forum są jacyś tatusiowie? No panowie bo jak się nie ujawnicie zaraz Was obgadamy :-p:-p:-p
Jakie ubrania nosicie? Co albo kto decyduje o zakupie? :-)

reklama
oszalałaś Kaśka! Kup K jeszcze kapcie:-p
Ja kupiłam rok temu P siateczkowe stringi :-) ...rozmarzyłam się....;-)

Kasia jeszcze zestaw do golenia ewentualnie perfumy czyli cos praktycznego i potrzebnego....

naleze do żon bardzo tolerancyjnych i pomimo ze to nie modowy prezent ale moj M na 40-ste urodziny dostanie azjatke :) potanczy pokreci sie ubaw bede miała po pachy a on oblize sie smakiem...

Hmmm.. a więc proponuje.... hmm... no właśnie, nic nie proponuje, bo nie wiem co:zawstydzona/y::zawstydzona/y::confused2::confused2::crazy: ten mój ślubny ma więcej flakoników z perfumami niż ja, skarpety i krawaty odpadają, bo to nie ta epoka:confused2:,stringi też odpadają, bo i tak bez gadżetów mam skocznego chgłopine:-p:-p;-);-):laugh2:. Nie wiem i musze Wam powiedzieć ze zawsze z tym moim Robaczkiem jest problem.W zeszłym roku kupiłam mu złoty łańcuszek, w tym chyba zegarek....

Ja w tym roku kupuje mojemu K golarke brauna i maszynke do wlosow bo wiem ze tego nie ma a chce... On w zeszlym roku kupil mi piekna bizuterie na gwiazdke wiec ja w tym roku mu sie odwdziecze tym o czym on ,,marzy". My szalejemy tylko na Swieta z prezentami na urodziny sa tylko kwiaty i jakies drobiazgi i mily wieczor a Gwiazdka to juz szalenstwa :)

Moj M stwierdzil,ze chce perfumy paco raban (czy jak to sie pisze) 1 Milion...
bo podoba mu sie reklama...stwierdzil,ze tylko pstryknie...a ja juz sie rozbiore:-D:-D:-D

reklama
Do góry