reklama
american girl
Zaciekawiona BB
A ja myślę, że każda z nas najlepiej wie co kupić swojemu mężczyźnie w prezencie. Przecież to my ich najlepiej znamy i to my powinnyśmy ich słuchac i wiedzieć co lubią i czym się jarają. I jak już wiemy to kupno prezentu jest łatwiejsze
swietne rzeczy na prezent można teraz na wyprzedazach upolowac, zwłaszcza jak facet nie przepada za zakupami ;p kupiłam dla męża ostatnio 2 koszulki w Esprit polowe taniej, akurat takie klasyczne więc nie ma obawy że nie trafie w gust
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Elena świetny pomysł na prezent, zwłaszcza jak twój facet jest zmotoryzowany Mój ma hopla na punkcie samochodów więc odkurzacz był strzałem w dziesiątkę... szkoda że się szybko popsuł
Ja jeszcze polecam kubek termiczny! Często nie ma czasu wypić w domu herbaty czy kawy więc przelewam mężowi do kubka i w drogę ;-)
Ja jeszcze polecam kubek termiczny! Często nie ma czasu wypić w domu herbaty czy kawy więc przelewam mężowi do kubka i w drogę ;-)
Smile_
Antek, Franek i Staś
Mojemu to najlepiej kupić zegarek. Ma ich już kilka... Ale i tak zawsze się rozgląda za nowym.. i nie powiem.. Rotacja zegarków na ręce jest dużaa...
Poza tym to mój się cieszy z gier na XBoxa ... Duże dziecko z niego pod tym względem
Poza tym to mój się cieszy z gier na XBoxa ... Duże dziecko z niego pod tym względem
reklama
Podziel się: