reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A co dla faceta? Pomysły na prezenty

Ja m kupie pewnie coś związanego z jego pasją - fotografią. Może książkę, a może jakiś gadżet do aparatu, jeszcze jestem w trakcie szukania. Na urodziny/imieniny zazwyczaj szukam mu jakąś koszulę itp. zawsze trafię w gust i rozmiar (m potrafi sobie cos kupić, mierząc wczesniej, a później nie chce w tym chodzić, bo mu nie leży jak trzeba :eek: a ja nawet przez neta zawsze trafiam rozmiar i fason :rofl2:)

reklama
Ja to mam dopeiro problem..Moj J ma wszystko,golarki,strzyzarki,bibeloty,sprzety,zegarkow ma mnostwo(tak jak ja torebki i bibeloty moj maz zbiera zegarki) wiec tez nie kupie,nie moge znow kupic mu portfela,krawat odpada ma cala szafe,skarpetki eee tam.,koszule eee tam,perfumy- niestety mojego meza nie zadwolisz byle czym i to co sie podoba mnie nie zawsze podoba sie jemu wiec rzadko ryzykuje.Ksiazki,ma juz chyba wszystkie ktore chce,plyty - podaza za nimi jak pociag,stringi - nie lubi wyszukanej bielizny hih, .....itd..
Mam orzech do zgryzienia...

Dwa lata temu na Gwiazdkę ma Mikołaja kupiłam mojemu tę wodę Paco Rabanne "One Million" zapach ma piękny!!! tylko szkoda, że cena taka wysoka :crazy:

Rok temu dostał golarkę Brauna.

A w tym? wezmę się na sposób i kupię coś takiego, żeby używał. Zauważyłam, że garderoba mu się wykrusza, więc obiecałam mu spodnie. Połączę przyjemne z pożytecznym :tak:

Skarpety są nieśmiertelnym prezentem :-D do kompletu z perfumą oczywiście, ale takie upominki to mamusia kupuje ;-)
Ja zawsze to samo bo przewidywalna jestem:
urodziny - koszula (najbardziej mi te z Carry podchodzą), imieniny - dobry alkohol, święta i rocznice - jakieś gadżety najczęściej elektroniczne albo do samochodu Prezenty, Pomysł na Prezent, Prezenty Świąteczne, Wyszukiwarka Prezentów, Oryginalne Prezenty, Śmieszne prezenty i gadżety. Kup super gadżet na prezent dla chłopaka lub dziewczyny – Gadżeter.pl

ja mojego nie mogę namówić na obcisłe bokserki (nosi tylko szerokie :|), a co dopiero na stringi! nawet jak by miał je założyć nawet na 5 minut to nie ma szans. Jakiś taki honorowy ten chłop.
Dwa lata temu kupiłam mojemu mężulowi golarkę Browna, a rok temu dzień przed wigilią, bo nie wiedziałam co kupić - grę NBA na PS3, która okazałą się strzałem w 10, bo gra w nią do dziś, ale co kosztowała, to szkoda gadać...200 zł.

Nie wiem co w tym roku ;/

hehehe mój jak słyszy skarpety....to smak dziecinstwa mu sie przypomina bo tesciowa zawsze go uraczyła taka "niespodzianką" ja staram sie kupowac cos uzytecznego i przydatnego i zawsze kupuje np. perfumy o kórych marzy, albo cos do motoru itp i jest git :-)

Najlepiej wykupić udział w czymś niecodziennym, np bilet na koncert:) albo fajny, bajerancki scyzoryk z wieloma funkcjami:)

reklama
U mojego zwykly scyzoryk by nie przeszedl, ale jak dostal leathermana to byl "posikany". Jesli wasi mezowe to gadzeciaze to spojrzcie sobie na to cudo, najbardziej mnie wkurza, ze nosi to paskudztwo na pasku od spodni, ale czego nie robi sie dla milosci :). Niestety ten gadzet nie nalezy do tanich, ale moze to jakis pomysl dla was na przyszlosc :)

Do góry