NO NIE !!!!NIE MOGĘ SOBIĘ TEGO WYOBRAZIĆ !!!MÓJ OLO JE WSZYSTO COKOLWIEK MU PODAM CZY TO DESEREK, CZY WARZYWKA !!!!!WSZYSTKO!!!!!BROKUŁAMI SIĘ OBJADA AŻ SIĘ TRZĘSIE!!!!OLEK MA 7 MIESIĘCY!!!!JAK MIAŁ 6 I PÓŁ MIESIĄCA DOPIERO ZACZEŁAM MU WPROWADZAĆ NOWE JEDZONKO!!I CAŁY CZAS CYC!!!TERAZ Z RESZTĄ TEZ!!!! RANO DESEREK!, 15-16 OBJADEK!!!!I NON STOP PIERŚ!!POZDRAWIAM CIEPLUTKO!!!!!I ŻYCZĘ POWODZENIA!!!!! ;D
reklama
Ola ty to masz dobrze liczę, że u nas będzie coraz lepiej...
Mrowa ze spaniem jest na ogół tak:
Rano wstaje ok 7-8, potem godzinna drzemka 10-11.
Na spacerku śpi około 1,5h. Wieczorem śpi około godzinki. Kąpiel ok 20. Zasypia na noc ok 22. Nie wiem jak ją przestawic bo kiedyś zasypiała najpóźniej o 21 a teraz sobie coś ubzdurała i za nic nie chce usnąć przed 22. Nie mogę pozwolić, żeby ta wieczorna drzemka była dłuższa niż do 18:30.
W nocy wstaje na ogół 3 razy na cyca.
A jak jest u ciebie?
buźka
Mrowa ze spaniem jest na ogół tak:
Rano wstaje ok 7-8, potem godzinna drzemka 10-11.
Na spacerku śpi około 1,5h. Wieczorem śpi około godzinki. Kąpiel ok 20. Zasypia na noc ok 22. Nie wiem jak ją przestawic bo kiedyś zasypiała najpóźniej o 21 a teraz sobie coś ubzdurała i za nic nie chce usnąć przed 22. Nie mogę pozwolić, żeby ta wieczorna drzemka była dłuższa niż do 18:30.
W nocy wstaje na ogół 3 razy na cyca.
A jak jest u ciebie?
buźka
Ola zazdroszcze tez tak bym chciała :
Klusia u mnieMelcia spi tak samo z paroma roznicami nie spi na spacerze i po kapieli jest cyc i idzie odrazu spac czyli idzie wieczorem o 20,30-21 spac i spi do 6-7 z przerwami na cyca (3-4). Tak ze jestem zadowolona z jej spania. pozdrawiam
Klusia u mnieMelcia spi tak samo z paroma roznicami nie spi na spacerze i po kapieli jest cyc i idzie odrazu spac czyli idzie wieczorem o 20,30-21 spac i spi do 6-7 z przerwami na cyca (3-4). Tak ze jestem zadowolona z jej spania. pozdrawiam
Hej Dziewczyny, czy Wsze dzieci zaczęły w końcu jeść??? Moja (też Maja ) dziś kończy 7 meisięcy i też prawie nic nie je, lubi tylko kaszkę, a reszta jest be, już chyba wszystko przetestowaliśmy. Już dawno wróciłam do pracy, w międzyczasie ona po prostu nic nie je i czeka na mnie, masakra.
U nas troche lepiej zje troszke kaszki gruszki z gerberka , żurek i troche zupy takiej jak my jemy i czsem chrupki kukurydziane to tyle co je moj skarb : Współczuje ale musisz sie uzbroic w cierpliwosc i próbowac cały czas eksperymentowac z nowymi samkami moze to cos da U mnie Melcia bardzo lubi jesc jak jest duzo osób to chetnie wtedy je lub jak my jemy . ALe to co zjada nie jest jeszcze wystarczajace na osobne posiłki cały czas jeszzce niestety cyc Pediatra mi poweiedział jak bylismy 2 tygodnie temu ze trzena cały czas próbowc i wazna jest kazda zjedzona łyzka . Takze musisz cały czas próbowac.
Gratulacje kolejnego miesiączka
pisz jak ci tam idzie pozdrawiam
Gratulacje kolejnego miesiączka
pisz jak ci tam idzie pozdrawiam
reklama
Agatka mój synek też nic nie jada.Tylko mleko z piersi i kaszkę kukurydzianą .
To koszmar!
Jak chcę gdzieś wyjśc i nie ma mnie przez cały dzięń to on nic nie zje.Nie mogę więc wychodzić na dłużej niż 4-5 godzin
A najgordsze że nie chce też nic pić poza moim mlekiem,nie toleruje smoczka, kubeczkiem niekapkiem rzuca.W ostateczności zanurzy usta w szklance ,ale z reguły wtedy wylewa połowę napoju na siebie.
To koszmar!
Jak chcę gdzieś wyjśc i nie ma mnie przez cały dzięń to on nic nie zje.Nie mogę więc wychodzić na dłużej niż 4-5 godzin
A najgordsze że nie chce też nic pić poza moim mlekiem,nie toleruje smoczka, kubeczkiem niekapkiem rzuca.W ostateczności zanurzy usta w szklance ,ale z reguły wtedy wylewa połowę napoju na siebie.