no dziewczynki ja dziś startuje z dietką ćwiczenia na razie ostrożnie bo to dopiero 9 tygodni po porodzie:-)oj dużo mam do zgubienia aż wstyd się przyznać w ostatniej ciąży nic nie przytyłam ale dwie wcześniejsze swoje zostawiły tak więc przy wzroście 172 cm ważę sobie90 kg więc te 20 conajmniej trzeba zgubićnarazie zaczynam od diety mniej żreć a potem nie wiem może coś doradzicie? kiedyś brałam zelixe przez 5 m-cy schudłam ze 125 do 80 kg ale żle się czułam więc odstawiłam
reklama
Witam ja też zamierzam się do was przyłączyć zaczynam od jutra bo dziś nie dam rady muszę księdza przyjąć do domu "po kolędzie" heh. A i mam pytanko bo wcześnie już zaczynałam 6W w tych kolejnych dniach to jak już są 3 serie to się w odstępach robi czy tak na raz?? Z góry dziękuje za odpowiedź!
Witam kolejne "zawodniczki" naszego biegu po smuklejszą sylwetke i lepsze samopoczucie
Przede mna 6-ty dzień ćwiczeń.
Ja z reguły cwiczę poznym wieczorem, a wlasciwie nocą jak domownicy juz zasną.
Moim zdaniem bardzo ważne jest to zeby: RUSZAĆ SIĘ!
Czyli: ten program + inne ćwiczenia np. na nogi + spacery z dzieckiem + mozna tez skoczyc na siłonie, aerobik no i basen ( jak tylko mina mrozy, to się wybieram ) + czy nawet robienie porzadków ( odkurzanie, mopowanie, tez sie spala kalorie ) i mamy spora dawkę ruchu )
Przede mna 6-ty dzień ćwiczeń.
Ja z reguły cwiczę poznym wieczorem, a wlasciwie nocą jak domownicy juz zasną.
Moim zdaniem bardzo ważne jest to zeby: RUSZAĆ SIĘ!
Czyli: ten program + inne ćwiczenia np. na nogi + spacery z dzieckiem + mozna tez skoczyc na siłonie, aerobik no i basen ( jak tylko mina mrozy, to się wybieram ) + czy nawet robienie porzadków ( odkurzanie, mopowanie, tez sie spala kalorie ) i mamy spora dawkę ruchu )
witam nowe zawodniczki
OLGACjak ćwiczonka ja dziś zrobiłam trzy serie odrazu było ciężko ale dałam rade a jak tobie idzie waga spada bo umnie po woli ale tak a co do ruchu typu sprzątanie prasowanie spacery nie przynosiło skutków
MALINKA grunt to silna wola ja też jak mi sie chce jeść szukam zajęcia by tylko nie myśleć o jedzeniu lup pije wode mineralną niegazowaną mnie to pomaga
DOROTA T co do serii to możesz wszystkie odrazu ale jest ciężko lub rozłożyć na cały dzień rano południe wieczór
Pozdrawiam wszystkie zawodniczki piszcie nabieżąco jak wam sie ćwiczy i czy waga idzie wdół
OLGACjak ćwiczonka ja dziś zrobiłam trzy serie odrazu było ciężko ale dałam rade a jak tobie idzie waga spada bo umnie po woli ale tak a co do ruchu typu sprzątanie prasowanie spacery nie przynosiło skutków
MALINKA grunt to silna wola ja też jak mi sie chce jeść szukam zajęcia by tylko nie myśleć o jedzeniu lup pije wode mineralną niegazowaną mnie to pomaga
DOROTA T co do serii to możesz wszystkie odrazu ale jest ciężko lub rozłożyć na cały dzień rano południe wieczór
Pozdrawiam wszystkie zawodniczki piszcie nabieżąco jak wam sie ćwiczy i czy waga idzie wdół
Katerina71
Szczęśliwa mamuśka
Hej dziewczyny Mam na imię Kasia mam 3 miesięcznego synka no też niestety troszkę fałdek tam gdzie nie powinno ich być ( chciałabym do was dołączyć chcę ćwiczyć już nawet zapisałam się na fitness ale wiem że to mało i dlatego chcę też ćwiczyć w domku!Mogłybyście mi powiedzieć o co chodzi z tą metoda i jak się do tego zabrać??? z góry dziękuje i czekam z niecierpliwością ! Mam dużą motywację tak jak i Wy!!! Pozdrawiam
reklama
Hej Kasia
Fajnie, że masz dużą motywację ))
Wszystko o 6W znajdziesz na pierwszej stronie tego wątku.
Ja z kolei planuję wybrać się na siłownię, a jak się ociepli to też i na basen
Dzisiaj 10-ty dzien ćwiczeń !
Bodzio - co u Ciebie ?
pozdrowionka
Fajnie, że masz dużą motywację ))
Wszystko o 6W znajdziesz na pierwszej stronie tego wątku.
Ja z kolei planuję wybrać się na siłownię, a jak się ociepli to też i na basen
Dzisiaj 10-ty dzien ćwiczeń !
Bodzio - co u Ciebie ?
pozdrowionka
Podziel się: