reklama
Nanus
Aktywna w BB
moim zdaniem jest naprawdę bardzo znikome prawdopodobieństwo ze jesteś w ciąży ale do własnego spokoju zrób sobie jutro betęZa dużo czytałam.
Kobiety piszą ze mimo negatywnego ciąża była.. teraz nie mogę być.. jestem na lekach, silnych , potrzebnych
Moja głupota wiem..
a jak w ogóle wyglada opcja zajścia w ciąże w pierwszy dzień miesiączki ?
Lady Loka
Fanka BB :)
Ale to testy robione w okolicach 10-14 dni po współżyciu. U Ciebie minął już miesiąc. Nie ma szans, zeby test nie pokazał takiej ciąży, bo beta po takim czasie sięga kilku tysięcy. Uspokój się, weź kilka głębokich oddechów. Zrobiłas testy. Wyszły negatywne. Poczekaj na okresZa dużo czytałam.
Kobiety piszą ze mimo negatywnego ciąża była.. teraz nie mogę być.. jestem na lekach, silnych , potrzebnych
Moja głupota wiem..
a jak w ogóle wyglada opcja zajścia w ciąże w pierwszy dzień miesiączki ?
Przestań ją nakręcać. W tym przypadku nie ma żadnych szans na ciążę.moim zdaniem jest naprawdę bardzo znikome prawdopodobieństwo ze jesteś w ciąży ale do własnego spokoju zrób sobie jutro betę
Nanus
Aktywna w BB
nie chce jej nakręcać ale dla własnego spokoju niech zrobi betę, będzie przynajmniej miała pewność że nie ma o co się stresowaćAle to testy robione w okolicach 10-14 dni po współżyciu. U Ciebie minął już miesiąc. Nie ma szans, zeby test nie pokazał takiej ciąży, bo beta po takim czasie sięga kilku tysięcy. Uspokój się, weź kilka głębokich oddechów. Zrobiłas testy. Wyszły negatywne. Poczekaj na okres
Przestań ją nakręcać. W tym przypadku nie ma żadnych szans na ciążę.
Lady Loka
Ale właśnie ją nakręcasz.nie chce jej nakręcać ale dla własnego spokoju niech zrobi betę, będzie przynajmniej miała pewność że nie ma o co się stresować
Nanus
Aktywna w BB
nie wiadomo ile będzie miała jeszcze opóźnienia a przez ten stres to tym bardziej może się opóźnić a jak zobaczy na wyniku bety ze nie ma nic to będzie się czuła psychicznie lepiej i nie będzie się stresowaćAle to testy robione w okolicach 10-14 dni po współżyciu. U Ciebie minął już miesiąc. Nie ma szans, zeby test nie pokazał takiej ciąży, bo beta po takim czasie sięga kilku tysięcy. Uspokój się, weź kilka głębokich oddechów. Zrobiłas testy. Wyszły negatywne. Poczekaj na okres
Przestań ją nakręcać. W tym przypadku nie ma żadnych szans na ciążę.
jasani
Torbiel nie daje pozytywnego testu ciążowego.U mnie wychodziły delikatne kreski na testach przy spóźniającej się miesiączce ale to nie była ciąża a torbiel
reklama
Nanus
Aktywna w BB
skoro się denerwuje to co jest złego w zrobieniu bety żeby się uspokoić ?Ale właśnie ją nakręcasz.
Podziel się: