reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

he he to żeś mnie MariaOla rozbawiła :-D a dlaczego miał bym jej nieprzebić, unas jest sztuk 15 przebiła sie przed ostatnia 3 na dole:tak: i już prześwituje 16 ząbek czyli nastepna dolna 3, kilka dni i bedzie Julcia na równi z Jeremixem :rofl2:

Żadko bywam, a z tego co pamiętam to Julka już miała sporo zębów a mix jakiś tam jeden czy dwa. Teraz gdy weszłam poczytać o stanie uzębienia styczniaków to przeżyłam szok, że mix ma tego aż tyle :-)

heheh urzadzacie jakies zawody ktory styczniak pierwszy osiagnie magiczny stan zebow 20:rofl2::rofl2:no coz w tych i innych zawodach tez...Marta na szarym koncu hahaha buu:-D;-)

no jasne że są zawody, ale które pierwsze będzie miało 20 kg :-D:-D:-D:-D

reklama
Na temat kilogramow sie juz nie bede wypowiadac, choc mnie korci, ale obiecalam:-D:-D
ponoc do 2 lat ma wyrosnac 20 zebow:szok:no to mysle,ze teraz beda rosnac w tempie jeden na tydzien i sie wyrobi w czasie:-D;-)

No własnie jaka nagroda za kilogramy??:-):-)
nie sądziłam, że moja chudzinka wygra ta konkurencje ale widocznie są plusy chodzenia w gipsie:-D:-D:-D

co do zęboli to my z nasza 10 gdzieś pośrodku:tak::tak:

nam też nieźle idzie, ale ta ostatnia czwórka coś stanęła w miejscu, nie widać jej. mamy ciągle 11.

Martuchaa Nikuś wygra za 12 dni konkurs w odchudzaniu :-D:-D:-D

U nas 6 i jeden na horyzoncie, ma dwie dwojki na gorze i jedna jedynke i na dole jeden obok drugiego trzy;-)pelna geba;-) zebow jednym slowem
Skakanka to u Was oprocz 6 cos na horyzoncie widac, a u nas nic.
Może zorganizowac zawody kto najdłuzej bedzie małozębny - bedziemy mieć duże szanse na podium:-D

reklama
Do góry