reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Od nas też wielkie gratulacje. My niestety dalej czekamy. Ciekawe jak długo jeszcze.Maciuś urodził się 1 stycznia o 1: 50 był pierwszym dzieckiem w tym roku w naszej okloicy a ząbki dostanie jako ostatni o ile je dostanie.

Od nas też wielkie gratulacje. My niestety dalej czekamy. Ciekawe jak długo jeszcze.Maciuś urodził się 1 stycznia o 1: 50 był pierwszym dzieckiem w tym roku w naszej okloicy a ząbki dostanie jako ostatni o ile je dostanie.

:-D:-D:-D, no nie no nastepna optymistka. Ja wiem, ze Wy wszystkie chcecie dzieciom zaoszczedzic bolu zabkowania i pozniejszego bolu zebow, ale nie ma tak latwo, te zabki napewno wyjda, predzej czy pozniej. :tak:

Hani wyszły 2 kolejne ząbki, prawa i lewa górna dwójka. A w ramach ciekawostki powiem, że zauważyłam dopiero dziś, a jednego ząbka już widać do połowy, a i drugi się przebił i jest na wierzchu:-D:-D:-D. Tak to jest, jak dziecko ma zapracowane matkę (wyrodna:zawstydzona/y:).

Gratki dla Hani :-):tak:!!!

... my mamy od wczoraj drugi ząbek i ... mamusia z tatusiem życzyliby sobie teraz krótkiej przerwy :sorry2:, bo chcieliby troszkę odpocząć i się wyspać :-D:-D;-)

Gratulacje dla kolejnych zebaczy:-D:tak:

A ja dopiero dzisiaj zauwazylam ze Dominik jest posiadaczem kolejnych dwoch zabkow:tak:.Ciezko bylo zauwazyc bo to zeby trzonowe:shocked2:,poza tym ostatnio cala rodzina przechodzila grype zaladkowa i Dominik strasznie marudzil.Poprostu przeoczylam kolejne wyrzynanie przez ta chorobe:zawstydzona/y:.Na szczecie wszystko juz sie ustatkowalo.

reklama
U nas podobnie nadal nie widać żadnego ząbka. Ale my już dawno pożegnaliśmy się z papkami. Maciek zjada wszysko mimo braku ząbków.

Do góry