reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Od nas też wielkie gratulacje. My niestety dalej czekamy. Ciekawe jak długo jeszcze.Maciuś urodził się 1 stycznia o 1: 50 był pierwszym dzieckiem w tym roku w naszej okloicy a ząbki dostanie jako ostatni o ile je dostanie.

Od nas też wielkie gratulacje. My niestety dalej czekamy. Ciekawe jak długo jeszcze.Maciuś urodził się 1 stycznia o 1: 50 był pierwszym dzieckiem w tym roku w naszej okloicy a ząbki dostanie jako ostatni o ile je dostanie.

:-D:-D:-D, no nie no nastepna optymistka. Ja wiem, ze Wy wszystkie chcecie dzieciom zaoszczedzic bolu zabkowania i pozniejszego bolu zebow, ale nie ma tak latwo, te zabki napewno wyjda, predzej czy pozniej. :tak:

Hani wyszły 2 kolejne ząbki, prawa i lewa górna dwójka. A w ramach ciekawostki powiem, że zauważyłam dopiero dziś, a jednego ząbka już widać do połowy, a i drugi się przebił i jest na wierzchu:-D:-D:-D. Tak to jest, jak dziecko ma zapracowane matkę (wyrodna:zawstydzona/y:).

Gratki dla Hani :-):tak:!!!

... my mamy od wczoraj drugi ząbek i ... mamusia z tatusiem życzyliby sobie teraz krótkiej przerwy :sorry2:, bo chcieliby troszkę odpocząć i się wyspać :-D:-D;-)

Gratulacje dla kolejnych zebaczy:-D:tak:

A ja dopiero dzisiaj zauwazylam ze Dominik jest posiadaczem kolejnych dwoch zabkow:tak:.Ciezko bylo zauwazyc bo to zeby trzonowe:shocked2:,poza tym ostatnio cala rodzina przechodzila grype zaladkowa i Dominik strasznie marudzil.Poprostu przeoczylam kolejne wyrzynanie przez ta chorobe:zawstydzona/y:.Na szczecie wszystko juz sie ustatkowalo.

reklama
U nas podobnie nadal nie widać żadnego ząbka. Ale my już dawno pożegnaliśmy się z papkami. Maciek zjada wszysko mimo braku ząbków.

Do góry