reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

U nas idzie dolna prawa dwójka, nie ejstem pewna czy coś jeszcze czy nie
Rochu gryzie wszystko co podleci, wczoraj zaczął biedaczek obgryzać rękawki bluzki, któą miał na sobie:szok::confused:

reklama
Troche to pocieszające, że jest jeszcze jakiś maluszek też bez ząbka. Ja już powoli zaczynam się martwić. 1go stycznia Maciuś będzie mieć roczek i jak tak dalej pujdzie to będzie bez ząbków. Jego soistra w tym wieku miała już 4. A przy okazji słuchając teściowej to idzie się załamać. pozdrawiam

siza21, nie stresuj się;-). Widziałaś kiedyś bezzębne dziecko? W końcu mu wyjdą, bez paniki;-):-). A teściowa niech się ugryzie (jak ma czym:-p). Główka do góry:tak:

To samo powiedział mi pediatra, że jeszcze nie spotkał dziecka bez zębów. Ale ile jeszcze mamy na nie czekać. Wszyscy w około już mają a my nie

Załączniki

• IMG_0797.JPG
    IMG_0797.JPG
    73,8 KB · Wyświetleń: 36
My tez nie i ja rowniez mysle,ze Marcie juz nie wyjda i bedzie pierwszym przypadkiem bezzebnym...

reklama
Do góry