reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

U nas idzie dolna prawa dwójka, nie ejstem pewna czy coś jeszcze czy nie
Rochu gryzie wszystko co podleci, wczoraj zaczął biedaczek obgryzać rękawki bluzki, któą miał na sobie:szok::confused:

reklama
Troche to pocieszające, że jest jeszcze jakiś maluszek też bez ząbka. Ja już powoli zaczynam się martwić. 1go stycznia Maciuś będzie mieć roczek i jak tak dalej pujdzie to będzie bez ząbków. Jego soistra w tym wieku miała już 4. A przy okazji słuchając teściowej to idzie się załamać. pozdrawiam

siza21, nie stresuj się;-). Widziałaś kiedyś bezzębne dziecko? W końcu mu wyjdą, bez paniki;-):-). A teściowa niech się ugryzie (jak ma czym:-p). Główka do góry:tak:

To samo powiedział mi pediatra, że jeszcze nie spotkał dziecka bez zębów. Ale ile jeszcze mamy na nie czekać. Wszyscy w około już mają a my nie

Załączniki

• IMG_0797.JPG
    IMG_0797.JPG
    73,8 KB · Wyświetleń: 33
My tez nie i ja rowniez mysle,ze Marcie juz nie wyjda i bedzie pierwszym przypadkiem bezzebnym...

reklama
Do góry