reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Antoś ... no jestem w szoku :-D;-), jak tak dalej pójdzie to niedługo będziesz miał pełne uzębienie ;-). Wielkie gratki :-):tak:!!!

Witam i gratuluje ząbków. Mój syn Maciuś urodził się 1stycznia i do tej pory nie ma ani jednego ząbka. Powoli zaczynam się martwić. Nie ma nawet oznak żeby się cos miało pokazać. Już od ponad miesiąca sam chodzi a ząbków jk nie było tak nie ma. Już sama nie wiem co mam robić.Jak miałby chociaż jednego bylabym znacznie spokojniejsza.

Siza nie martw sie Laura ma dopiero od 5tygodni zabki,a mojej siostrzenicy pierwszy wyszedl jak miala rok i tydzien:tak:,wiec jeszcze macie troszke czasu,napewno wyjda:-D

Dzięki cioteczki:tak:.
Haniu, synówko moja, gratuluję trzeciego zębola:-).
siza21, po pierwsze to gratuluję chodzącego bąbla, wielkie brawa dla Maciusia:tak::tak:. A ząbkami naprawdę się nie przejmuj, macie jeszcze trochę czasu, niektórym dzieciom wychodzą dopiero po skończeniu roczku, więc głowa do góry;-):-).

Haniu .. gatulujemy nowego zębolka :-):tak:

Siza21 ... nie martw się i nie stresuj :-) ... Mateuszek też jeszcze bezzębny :-D:tak:, ale wierzymy, że kiedyś w końcu nam te zębolki wyrosną ;-)... tak jak napisała Mariolka ... nie ma innej opcji hehe :-D

reklama
8 ząbków to już poważna ilość :tak: Gratki dla Antosia i Filipka :-D:-D:-D:-D
Hania ma trzeciego ząbka :szok::-D Jupi. Nieważne który to z kolei, ważne że jest :tak::-D:-D:-D

Siza21 Witaj. Nie jesteście tu osamotnieni, bo jeszcze kilka dzieciaczków nie ma zębolków. Także głowa do góry. A tak jak Mariola pisze, kiedyś wyjść one muszą, więc, spoko spoko ;-)

Do góry