reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
A u nas znowu zaczyna sie jazda w nocy i wstawanie co godzina i nie wiem czy to sa zeby bo narazie nic nie widac. Ale znowu mam dosyc.:wściekła/y::wściekła/y:

A nam się wybił już 6 ząbek :-D:-D:-D:-D Zaległa jedyneczka ;-) Czyli Witek już nawet nie jest w połowie wampirkiem ;-):-D:-D:-D:-D Mamy dwie dwójki i obie jedynki u góry oraz obie jedynki na dole. Ale chyba zaczynają nam iść górne trójki (oczne ząbki). Ponoć te są najgorsze :szok::eek:

mam pytanko: smarujecie czymś dziąsełka przy ząbkowaniu? Ewelci ładnie przebiły sie dwie dolne jedyneczki i prawa górna, ale lewa górna jedynka coś sie ociąga, dziąsełko jest nabrzmiałe i swędzące (wczoraj tak szarpała i pocierała to dząsełko skapetą, normalnie jak szczeniaczek, aż się poryczała) widać że naprawdę ją swędzi. W aptece jest kilka śodków na ząbkowanie, ale który najlepszy:sorry:?

ten bobodent używałam przy ząbkowaniu Oleńki, ale też na tyle mało, że nie pamiętam, czy był skuteczny.... poza tym Oli ząbki wyszły późno, ale szybciutko i prawie bezboleśnie-szczęściara!:-D

reklama
Do góry