reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
na liscie jestem, dostepu nie mam, sama sie zdziwilam.
a gdzie mnie wcielo? czasu brakuje,staram sie czytac, ale na napisanie nie zawsze wystarcza czasu.tak to jest jak sie jest samotna matka z dzieckiem,ktore nie daje chwili spokoju i nie odstepuje na krok. a wieczorami zazwyczaj jestem zmeczona calym dniem i padam krotko po lenulcu.uroki bycia w ciazy
a gdzie mnie wcielo? czasu brakuje,staram sie czytac, ale na napisanie nie zawsze wystarcza czasu.tak to jest jak sie jest samotna matka z dzieckiem,ktore nie daje chwili spokoju i nie odstepuje na krok. a wieczorami zazwyczaj jestem zmeczona calym dniem i padam krotko po lenulcu.uroki bycia w ciazy
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
powiem ci,ze juz wolalam jak bylam rozdwojona niz tylko z jednym dzieckiem mimo,ze poczatki sa tez trudnawe;-)
a jak ten twoj byly...co za łoś z niego, taka fajna dziewczyna z ciebie ale jego stratakandydatow bedzie wielu na jego miejsce jak tylko zechcesz;-)
a jak ten twoj byly...co za łoś z niego, taka fajna dziewczyna z ciebie ale jego stratakandydatow bedzie wielu na jego miejsce jak tylko zechcesz;-)
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
a mi sie wydaje,ze wlasnie teraz jak masz doswiadczenieto wybierzesz teraz dobrze i nie z braku laku....A taka ladna dziewczyna z ciebie,ze szkoda,zebys sie marnowala;-)ale to pewnie za wczesnie,zebys jeszcze o tym myslala
A
ania_zywa
Gość
bede sama z dziewczynkami i ma mi byc dobrze., o! nowe postanowienie!
Ja jestem sama z jedną dziewczynką;-) i teraz już jest nam razem nie tylko dobrze, ale wspaniale. Także głowa do góry, tylko początki bywają trudne..
K
kasiulka0901
Gość
mnie się wydaje,że jak się człowiek sparzy to później cięzko zaufać tak totalnie.
uważam też,że kiedy jest się samotną mamą obie drogi zarówno ta kiedy się szuka taty dla dziecka na siłę jak i ta,że się unika mężczyzn są nie najlepsze. miłość przychodzi znienacka, a zycie zaskakuje
osobiscie podziwiam samotnych rodziców
uważam też,że kiedy jest się samotną mamą obie drogi zarówno ta kiedy się szuka taty dla dziecka na siłę jak i ta,że się unika mężczyzn są nie najlepsze. miłość przychodzi znienacka, a zycie zaskakuje
osobiscie podziwiam samotnych rodziców
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Gratki dla Natalki i Lenulca :-).... a my dalej cierpliwie czekamy