reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
na liscie jestem, dostepu nie mam, sama sie zdziwilam.
a gdzie mnie wcielo? czasu brakuje,staram sie czytac, ale na napisanie nie zawsze wystarcza czasu.tak to jest jak sie jest samotna matka z dzieckiem,ktore nie daje chwili spokoju i nie odstepuje na krok. a wieczorami zazwyczaj jestem zmeczona calym dniem i padam krotko po lenulcu.uroki bycia w ciazy;)

powiem ci,ze juz wolalam jak bylam rozdwojona niz tylko z jednym dzieckiem mimo,ze poczatki sa tez trudnawe;-)
a jak ten twoj byly...co za łoś z niego, taka fajna dziewczyna z ciebie ale jego strata:tak:kandydatow bedzie wielu na jego miejsce jak tylko zechcesz;-)

tylko ja jakis uraz mam i sama juz hyba nie chce. boje sie,z w ogole nie bede potrafila juz zaufac, bo to on mial byc tym jedynym. bede sama z dziewczynkami i ma mi byc dobrze., o! nowe postanowienie!

a mi sie wydaje,ze wlasnie teraz jak masz doswiadczenie:baffled:to wybierzesz teraz dobrze i nie z braku laku....A taka ladna dziewczyna z ciebie,ze szkoda,zebys sie marnowala;-)ale to pewnie za wczesnie,zebys jeszcze o tym myslala

mnie się wydaje,że jak się człowiek sparzy to później cięzko zaufać tak totalnie.
uważam też,że kiedy jest się samotną mamą obie drogi zarówno ta kiedy się szuka taty dla dziecka na siłę jak i ta,że się unika mężczyzn są nie najlepsze. miłość przychodzi znienacka, a zycie zaskakuje:tak:

osobiscie podziwiam samotnych rodziców:tak:

reklama
Do góry