reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
hahaha Antoska ale numer, ty wyrodna jedna:-D:-D:-D
gratki dla Antosia!!

a u nas jedna juz tez sie przebila wczoraj:-)

Antośka, jest the best:-D, dobrze ze zauważyłaś że wogóle ma zęby:-D

wszystkim początkującym "piątkowiczom" gratuluję, a rodizcom zeyczę wytrwałości.

Moje dizecie od kilku dni prawie cały dzień z palcem w buzi. i grzebie se tam. nei mam pojecia czego on tam szuka:baffled:

Moniu gratki dla Witusia. Szybko sobie poradził, a wydaje mi się, że jemu zbyt szybko nie chciały wychodzić.

Dobrą masz pamięć :tak:;-)

Potem czekać aż zaczną wypadać :-p

Tfu, tfu, oby nie za szybko :dry:

Antosiowa, bardziej wyrodnej matki niż ty nie ma na styczniówkach :no:;-) Gratuluję tego tytułu :-D:-D:-D Gratuluję również "kompletnemu" Antkowi :tak::-D:rofl2: Biedny chłopak, mamusia nie zagląda mu w paszczę :crazy:
Ty lepiej zajrzyj do buźki Ali i zobacz czy jej przypadkiem nic się nie pojawiło :tak:;-) Bo jeszcze przegapisz pierwszego ząbka i ominie cię prezent od męża :-D:-D:-D:-D:-D

Moje dizecie od kilku dni prawie cały dzień z palcem w buzi. i grzebie se tam. nei mam pojecia czego on tam szuka:baffled:

Może szuka już ósemek :confused: ;-):-D:rofl2:

A tak właściwie to jak są już wszystkie piątki, to jeszcze coś teraz powinno wyjść? Kiedy jest czas na szóstki?

No faktycznie pamięc mnie nie zawiodła.
A czas na szóstki to chyba jak mleczaki wypadną, bo to już wydaje mi się, zęby stałe

reklama
Do góry