reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
U nas na szczescie łapek w buzi nie ma, o dziwo Gracuś przestał sie tez szybko slinic, chyba tylko przy jedynkach i dwojkach i potem juz nic, ale wiem, ze go dziąsełko boli, bo jak je ciasteczko albo cos twardszego i ugryzie nie z tej wlasciwej strony, to zaraz sie lapie za buzie i krzyczy "ała, ała"

A wy macie palce? ;-):-p:-D

A to dobre :-D:-D:-D.

A moje dziecko wręcz przeciwnie, od jakieś czasu daje sprawdzić stan uzębienia na życzenie :tak:, mówię "pokaż mamie czy ząbki urosły", a on szeroko otwiera buzię i mówi "aaa" (jak u lekarza), nie dość, że wszystko widzę, to nawet mogę pomacać :tak::-D. I dziąsełko na dolej prawej 5 jest już jak balon i wystaje z niego ząbek, ale nie chce się przebić :dry:.

Geperty no to fajnie masz.

Monia jeszcze te palce na szczęście mamy :-D

Coyote Emi też się nie ślini, praktycznie zawsze mało się śliniła. Ale rączki wręcz pożera i ciągle językiem wierci w dziubku.

Gracjanek tez na życzenie otworzy dziubka i za zajrzeć do środka, ale o macaniu dziąsełek mogę sobie pomarzyć, za nic w świecie nie da się dotknąć :no:

Robert tez buzke otworzy, ale jak tylko wkladam mu palec do buzi, to ma odruch wymiotny. :baffled: Chyba bedzie mial w przyszlosci ciezko u dentysty. :dry:

reklama
To dobrze cioteczki, że wasze dzieci oszczędziły wasze paluszki :-D:-D:-D:-D

Witek też pokazuje ładnie buźkę, ale czasem nie chce bym mu tam coś macala ;-)

Do góry