reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

Cześć
U mnie mały Maks tez systematycznie już daje znak o sobie solidnymi kopniaczkami jest to dla mnie bardzo miłe uczucie ale u mnie to strasznie mocno kopie jak ja siedze lub leże jak chodzę to raczej nic nie czuje dziwne co ;D ;D

reklama
Czesc dziewczynki :)
I znowu dawno mnie tu nie było, ale miałam niestety doła i nie miałam co pisać..
DODKA GRATULUJĘ SYNKA !!! ja też marzę o córeczce, bo synka już mam i strasznie chciałabym mieć parkę, ale u mnie okaże się dopiero za tydzień :) :) :) chociaż jak będzie drugi synek to też dobrze...
Żabko ja mam dokładnie z tymi kopniaczkami jak Ty, tzn. jak siedzę i leżę to dzidziuś szaleje a jak chodzę to nic nie czuję ;D

A ja juz czuje pukanie nawet wtedy gdy chodze a dzis rano to nawet moj maly pukacz mnie obudzil.Ciekawe co bedzie dalej?

PYCHA - super !!! w końcu będziecie razem... :)
a co do gazowanego, to jeśli masz straszną ochotę to myślę, że można się napić, z tym że wiadomo - bez przesady (parę łyczków i już) ;)

Witajcie, dziekuje wam kochane za gratulacje, tak miło jest z Wami ;)

Po pierwszym szoku juz sie ciesze, ze to jednak synuś bedzie, bo na pewno bedziemy sie starać o drugie, jak to mój maz powiedział - za 2 lata :D jakby była później była córeczka byłoby super, bo tak jak napisała Zaba ja tez zawsze marzyłam o starszym bracie ;)

Ja poczułam ruchy w zeszłym tygodniu, ale z reguły jak chodze to ich tak nie czuje, ale dzisiaj w pracy kilka razy dostałam kuksańca od środka :D Lokator przypomniał o swoim istnieniu :laugh:. Debata nad imieniem nadal trwa.

Pycha fajowo, ze bedziesz juz miała męża przy sobie ;)

Klementynka, pewnie, ze trzymałysmy kciuki jak widac skutecznie ;) fajnie, ze imprezka sie udała ;)

reklama
Pycha cieszymy się razem z Tobą!!
Dodka- za dwa lata wypróbujcie nasz sposób- mamy sprawdzony sposób na dziewczynkę, trzeba dwa dni wcześniej przed owulacją a potem czekać i trzymać kciuki :) :) nam się udało za pierwszym razem i moim znajomym też.. przypadek czy jednak coś w tym jest?? To jakiś uczony tam badał juz dawno dawno ze plemniki z chromosomem dziewczynki przeżywają dlużej czy coś.. Pozdrawiam wszystkie...

Do góry