reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

reklama
Hej Kobietki :laugh:

Byłam wczoraj na usg i juz wszytsko wiem, ale teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam odkrywając wszytskie karty, ale cóż byłam niecierpliwa bardzo :laugh: Dzieciaczek zdrowo rosnie, lekarz stwierdził, "że ma dobrze poukładane w głowie", ciąża według usg jest o tydzień starsza to znaczy 21 tydzień, a ja niby dzisiaj kończe 20, no i wiem kogo noszę w srodku :D Marzyłam o córeczce, ale tym razem sie nie uda. Według lekarza: syn ;) Ale przynajmniej szybko bedziemy sie starać o drugie :laugh:

Klementynka trzymam kciuki :D

Gratulacje dla Dodki za wspaniałego syneczka to tak jak u mnie ;D ;D
Dodko troszeczkę ci rozumiem ja tez chciałam mieć na początku córeczkę ale ja zobaczyłam szczęście mężą z powodu syna to teraz i ja oczekuje go z niecierpliwością ;D ;D

DodkaGRATULACJE musi byc rownowaga wiec wsrod tych malych panienek musza byc panowie.Klementynko zycze udanej imprezki

Dodka - brawo!! Poklep syncia od nas :)

Młoda sześć świeczek dziś dmucha, ale urodziny tak naprawdę ma 8 lipca, dzis tylko impressska, żeby sie znajomi nie rozjechali na wakacje :)
Dzieki za słowa otuchy :)

jejku dodka rozumiem co czujesz ja tez ide dzis na usg ale dopiero wieczorem a juz od kilku dni nie moglam spac, nie moge doczekac sie wielkiego odsloniecia. mysle sobie ze to pewnie dziewczynka a maz tak bardzo marzy o synku ze tez chcialabym zeby byl jak najbardziej szczesliwy. jejku strasznie sie denerwuje i jestem nieziemsko szczesliwa jakbym to juz dzis miala urodzic, glupie nie...:D ale naprawde tak czuje.

Hej dziewczyny a jak tam z kopniaczkami??
Jakoś ucichła sprawa.. Jowita kopie teraz bardzo często i jak juz zacznie zwłaszcza po obiedzie to z 15 min nie przestaje.. i tak kilka razy w ciągu dnia.. nie wiem czy u Was też tak jest? czy może jej nie bardzo u mnie i się złości czy to raczej oznaka że wszystko oki i fika sobie bo jej dobrze ?

Moj pukaczek daje sie coraz mocniejsze znaki ze jest i mam wrazenie ze robi fikolki bo czuje go raz na dole raz na gorze a czasem po bokach brzuszka.Nie umie sie doczekac soboty bo jade na USG a tu dopiero wtorek.

Tomaszkowy/a od soboty kopie prawie nieustannie, a w trakcie jazdy samochodem z uporem maniaka skacze po pęchęrzu :). Moim zdaniem to dobry objaw, niech sie dziecko wyszumi póki ma gdzie, bo niedługo to mu już za ciasno będzie :)
Teraz samochwalczo: tort był super, impreza też:) prawdopodobnie dzięki temu że kciuki trzymałyście  ;D
DZIĘKI !!

reklama
hej Dodka rozumiem Cie bardzo dobrze, mi tez w poneidzialek wyszedl Synaczek a w duszy kolatala sie nadzieja na Coreczke, ale przeciez Maluszkowi tego nie powiem:) I ciesze sie ze sprawdzilam bo mam pol ciazy na to zeby poznajomic sie z Synkiem:) Za to juz wiem ze mi sie Pan Maz od drugiego Malucha nie wywinie tak prosto bo dziewuszke okrotni chcialabym kiedys miec. Z trzeciej strony ja zawsze chcialam miec starszego brata bo wtedy ma sie dosteo do fajnych kolegow w wieku dorastania hi hi a mialam mlodszego wiec moze uda mi sie dzieciom taki uklad zafundowac kto wie. Czuje jednak ze bardzo kocham mojego Malego Chlopczyka byle mi zdrow rosl i bezproblemowo wyszedl gdy przyjdzie czas.
pozdrawiam i fajnei ze nie tylko ja jestem taka wyrodna matka hi hi co to na widok siusiaka na ekranie spuscila nos na kwinte

Do góry