reklama
Hej Kobietki :laugh:
Byłam wczoraj na usg i juz wszytsko wiem, ale teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam odkrywając wszytskie karty, ale cóż byłam niecierpliwa bardzo :laugh: Dzieciaczek zdrowo rosnie, lekarz stwierdził, "że ma dobrze poukładane w głowie", ciąża według usg jest o tydzień starsza to znaczy 21 tydzień, a ja niby dzisiaj kończe 20, no i wiem kogo noszę w srodku Marzyłam o córeczce, ale tym razem sie nie uda. Według lekarza: syn Ale przynajmniej szybko bedziemy sie starać o drugie :laugh:
Klementynka trzymam kciuki
Byłam wczoraj na usg i juz wszytsko wiem, ale teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam odkrywając wszytskie karty, ale cóż byłam niecierpliwa bardzo :laugh: Dzieciaczek zdrowo rosnie, lekarz stwierdził, "że ma dobrze poukładane w głowie", ciąża według usg jest o tydzień starsza to znaczy 21 tydzień, a ja niby dzisiaj kończe 20, no i wiem kogo noszę w srodku Marzyłam o córeczce, ale tym razem sie nie uda. Według lekarza: syn Ale przynajmniej szybko bedziemy sie starać o drugie :laugh:
Klementynka trzymam kciuki
klementynka
Fanka BB :)
Dodka - brawo!! Poklep syncia od nas
Młoda sześć świeczek dziś dmucha, ale urodziny tak naprawdę ma 8 lipca, dzis tylko impressska, żeby sie znajomi nie rozjechali na wakacje
Dzieki za słowa otuchy
Młoda sześć świeczek dziś dmucha, ale urodziny tak naprawdę ma 8 lipca, dzis tylko impressska, żeby sie znajomi nie rozjechali na wakacje
Dzieki za słowa otuchy
jejku dodka rozumiem co czujesz ja tez ide dzis na usg ale dopiero wieczorem a juz od kilku dni nie moglam spac, nie moge doczekac sie wielkiego odsloniecia. mysle sobie ze to pewnie dziewczynka a maz tak bardzo marzy o synku ze tez chcialabym zeby byl jak najbardziej szczesliwy. jejku strasznie sie denerwuje i jestem nieziemsko szczesliwa jakbym to juz dzis miala urodzic, glupie nie... ale naprawde tak czuje.
Hej dziewczyny a jak tam z kopniaczkami??
Jakoś ucichła sprawa.. Jowita kopie teraz bardzo często i jak juz zacznie zwłaszcza po obiedzie to z 15 min nie przestaje.. i tak kilka razy w ciągu dnia.. nie wiem czy u Was też tak jest? czy może jej nie bardzo u mnie i się złości czy to raczej oznaka że wszystko oki i fika sobie bo jej dobrze ?
Jakoś ucichła sprawa.. Jowita kopie teraz bardzo często i jak juz zacznie zwłaszcza po obiedzie to z 15 min nie przestaje.. i tak kilka razy w ciągu dnia.. nie wiem czy u Was też tak jest? czy może jej nie bardzo u mnie i się złości czy to raczej oznaka że wszystko oki i fika sobie bo jej dobrze ?
klementynka
Fanka BB :)
Tomaszkowy/a od soboty kopie prawie nieustannie, a w trakcie jazdy samochodem z uporem maniaka skacze po pęchęrzu . Moim zdaniem to dobry objaw, niech sie dziecko wyszumi póki ma gdzie, bo niedługo to mu już za ciasno będzie
Teraz samochwalczo: tort był super, impreza też prawdopodobnie dzięki temu że kciuki trzymałyście ;D
DZIĘKI !!
Teraz samochwalczo: tort był super, impreza też prawdopodobnie dzięki temu że kciuki trzymałyście ;D
DZIĘKI !!
reklama
Zaba
Zaangażowana w BB
hej Dodka rozumiem Cie bardzo dobrze, mi tez w poneidzialek wyszedl Synaczek a w duszy kolatala sie nadzieja na Coreczke, ale przeciez Maluszkowi tego nie powiem I ciesze sie ze sprawdzilam bo mam pol ciazy na to zeby poznajomic sie z Synkiem Za to juz wiem ze mi sie Pan Maz od drugiego Malucha nie wywinie tak prosto bo dziewuszke okrotni chcialabym kiedys miec. Z trzeciej strony ja zawsze chcialam miec starszego brata bo wtedy ma sie dosteo do fajnych kolegow w wieku dorastania hi hi a mialam mlodszego wiec moze uda mi sie dzieciom taki uklad zafundowac kto wie. Czuje jednak ze bardzo kocham mojego Malego Chlopczyka byle mi zdrow rosl i bezproblemowo wyszedl gdy przyjdzie czas.
pozdrawiam i fajnei ze nie tylko ja jestem taka wyrodna matka hi hi co to na widok siusiaka na ekranie spuscila nos na kwinte
pozdrawiam i fajnei ze nie tylko ja jestem taka wyrodna matka hi hi co to na widok siusiaka na ekranie spuscila nos na kwinte
Podziel się: