reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Witaj kasiarzynka! Fajnie ze dolaczylas do nas  :) ja bylam przedwczoraj u lekarza i wyznaczyl mi termin na 9 listopada.

reklama
Strasznie mi przykro. Nawet nie wiem co napisac zeby Ciebie pocieszyc.

Dziewuszki czy Wy juz przybieracie na wadze?. Moze tylko ja jestem taka zarloczna ale juz 1,5 kg do przodu. W ierwszej ciazy duzo przytylam ale w tej chyba nie zmieszcze sie w 30. Az boje sie myslec

Ania74 nie wiem jak cie pocieszyc chyba w takiej sytuacji sie nie da. Zycze duzo szczescia i zdrowka i abys jak najszybciej dolaczyla do nas przyszlych mamus.Goraco CIE POZDTRAWIAM 3maj sie!!!

Pozdrowionka i ciepłe myśli do ani..:(

Ja tez strasznie tyję kurcze mój brzuch jest taki wielki tylko na górze a nie na dole .. zrobiła mi sie taka wielka oponka..ale jak się tyle je to trudno nie przytyć.. pozdrawiam wszystkie... dobrze że juz wiosna.. :)

Witam wszystkich, z moich obliczen wynika ze termin mam na okolo 16listopada, to bedzie nasz pierwszy Maluch na razie to moje domysly oparte na dacie owulacji bo w kanadzie "mlekiej i miodem plynacej" opieka nad ciezarna do 3 miesiaca wlasciwie nie istnieje. Pierwsza wizyta u gin wyznaczona na... 23 maja fajnie co? Poczatkowo ogromnie mnie to zestresowalo, zero badan, nawet podstawowych krwi czy moczu, podejscie typu jak wrocisz za 3 miesiace znaczy ze nie poronilas.. ale nie zwalcze tego sama, wyzebralam u polskiego lekarza morfologie chociaz i mocz i skierowanie na USG ale dopiero na za 3 tyg. Mam nadzieje ze wreszcie moja Kijanke zobacze... bo trudno narazie uwierzyc mi ze cos tam zyje, zero mdlosci, zero zachcianek tylko obolale piersi.
pozdrawiam wszystkie i ciesze sie ze znalazlam forum bo wobec braku dostepu do lekarza poloznika jestescie moim jedynym punktem odniesienia by nie zwariowac z zamartwiania :(

Do Ani -- przykro mi strasznie....

kasiarzynko i zabo - wielkie gromkie cześć!

Wyczytałam ostatnio, że dopiero pod koniec 3go miesiąca brzych się zaokrągla, co oznacza, że moja obecna otyłość spowodowana jest raczej jedzeniem wszystkiego co mi w łapki wpadnie. W czwartek idę do lekarza to się zważę, choć mam przykre wrażenie, ze waga wcale mi się nie spodoba.....
A mi się poplamiło wczoraj i dziś idę na usg upewnić się czy Fasolka ma się dobrze.

A propos Kanady, to generalnie w Europie jakoś mniej się przejmują, moja koleżanka w Anglii też na siłe walczyła o badania, no ale cóż.. Moze Zabo wpadnij do Polski na usg?? :) I jeśli cię to pocieszy to u mnie jedynym objawem jest wciąż biust jak u Pameli A. i w żadnej ciąży mdłości nie miałam... tylko spać mi się chce okropnie :D

A teraz marzą mi się czereśnie.... Cały gar czereśni najlepiej... Mniaaammmmmm

Klementynko, z dzika wprost checia 'wpadlabym' do Polski na badanka zwlaszcza ze oprocz Meza cala reszta bliskich jest w Polsce, ale niestety to nie jest zaraz za rogiem a bilety lotnicze najtansze nie sa, przynajmniej transatlantyki :) bo po Europie to i owszem lepsze ceny...
musze zatem uzbroic sie w cierpliwosc albo marzyc o tajemniczym sponsorze co przysle bilet w nagrode ;D

reklama
Ja nic nie przytylam kilowo bo warze tyle samo 49 kg tyle co przed ciaza ostanio warzylam sie na swieta po wielkim obiedzie swiatecznym ale taka sama waga ale to wszystko dziwne bo widze sama po sobie ze przytylam brzuch mam tak duzy jak moja kolezanka w 5 mieisacu ciazy moje ukochane dzinsy robia sie juz przyciasne i na ostani guzik juz nie moge ich dopiac tylko na dwa z dolu i piersi robia sie coraz wieksze ze moje staniki trzeba zastapic juz wiekszymi bo mi wszytko wychodzi na wierzch nio i buzka moja zrobila sie taka paczusiowata oj wydaje mi sie ze przy bliznietach bede bardzo mial duzy brzuszek bo juz rosnie w szybkim tepie .:)

Do góry